43. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, 6 – 10. april 2023.

Započeo pikeman, 07 Decembar 2022, 18:12:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

6 – 10. april 2023.

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Među eksponatima Sajma nautike nalaze se ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gde se mogu videti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

Sajam nautike, lova i ribolova uvek ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.sona

Pa ako finansije budu dozvolile verovatno cu posetiti sajam,nisam dosada ni jednom posetio sektor nautike. :cheesy:

mladinaucnik

Zna li neko da li se i koliko placa "upad" na Sajam u Beogradu, nautike i ribolova, sto ce biti u aprilu? Ako je neko bio prosle godine, kakva je bila situacija.

pikeman

HALE
Hale 1 i 4

RADNO VREME
6 – 9. april   10:00 – 19:00 časova
10. april   10:00 – 16:00 časova

ULAZNICE
pojedinačna ulaznica 450 RSD
grupna ulaznica 250 RSD
ulaznice za đake i studente uz overen spisak ili indeks 200 RSD
parking za automobile (po satu) 150 RSD


flutikazon

Neki dan sam bas gledao na sajtu bg sajma,nisam uspeo da nadjem spisak ucesnika,pa ako neko nadje nek okaci
1 vodenica = 7 kamenova, 1 kamen = 4 litre = 400 drama, 7 kamenova = 28 litara,1 litra = 7 dana =100 drama, 7 kamenova = 196 dana

Vlajko 1


orka

Bio na sajmu. Više manje sve isto kao i prošlih godina što se ribolova tiče. Primetih da nema Capriola, ali su bili iz Carpologije sa brendom Mate .
Oduševili su me Zeck varaličarci, ali o njima u drugoj temi ..
Postaviću jedan lep video sa sajma od kolege čiji se you tube kanal zove "Jaka kontra" ..Teme sličnog naslova (10)