Bandar na strimere

Započeo EsoX, 12 April 2009, 10:47:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DDj

skespa, za Vojvodinu ne znam, ali znam da je Vlasinsko jezero veoma bogato bandarom i to prilicno krupnim. Uz to, priroda je veoma lepa, ako zelis da musicaris bandara, to je pravo mesto da provedes vikend na kampovanju. Neka vrsta camca je potrebna, pa bar i mali gumeni.

skespa

DDj, hvala na preporuci, cuo sam i video fotografije sa Vlasine, kao i sa jezera Vrutci, i oba se nalaze na listi zelja. Jedino ne znam koje je najbolje doba godine da ih obidjem.

Ipak, zeleo bih da malo "treniram" na terenima do 40-tak km od NS, gde mogu da stignem i boljim biciklom.
Posle velikih voda, znaju da se jave sitniji primerci u koviljskom ritu... ali vec 2 godine tamo je jako slabo sa bandarom, pa neki kanal, ili sl. bi bili dobra preporuka
Radije bih sada pecao drugovi!

tommylee

Ja stalno nešto za njgea smišljam ali nikako da odvojim vreme da ga ciljno potražim.Imam par lokacija na Drini gdje mi se obično javljao.
Ja volim epoksi strimerčiće,zgodni su i za izradu i za zabacivanje.

Toblerone

Na belocrkvanskim jezerima -na glavnom i na staroj šljunkari predvece lepo se javljaju na strimere , ali i na T-nimfu ! sada je sezona kupanja pa tek pred mrak moze a od septembra krecu po ceo dan da se javljaju komadi od 50-300gr ali nisu retki ni grge od 800gr ...clauzeri,bube,nimfe, epoxi ribice,strimeri,mali zonkeri trobojci...

murki

widow's second husband

Toblerone


Nešto za Bandara  :cool:

Spojene poruke: 17 Februar 2014, 00:12:25


Evo nešto za Bandara  :cool:

Teme sličnog naslova (10)