Tisa

Započeo Košava, 03 Novembar 2009, 11:40:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

bulmil

Crv najcesce.mada dodje i na glistu,secerac..

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Džamajka

b.uros

Odlicno sam prosao juce na tisi,jedno 10ak kila ribe.

cikaivan

Ja planiram da idem sutra ujutru pa bihmolio za malo informacija.
Ovo mi je posle veoma dugog odsustva sa Tise pa me zanima na šta se peca i da li vredi juriti štuku da li je uopšte ima sada.
Može i predlog za mesto ali da može da se nađe pošto nemam pojma kako je sada.
Možda bih išao do Mošorina pa ne znam da li je od vikend naselja prohodno levo uzvodno.
Hvala
smiley001:) smiley002

b.uros

Pecao sam 3-4 kilometra uzvodno od vikend naselja,tesko da je put prohodan zbog kisa ovih dana,sve zavisi sta pecas,uglavnom crv ako ces pecati belu ribu,nesto opasno vija blizu obale ,verovatno bucov tako da ponesi neki pilker,musicu..

cikaivan

Koliko blizu vode mogu da priđem autom ne bih ga ostavljao predaleko a i mislio sam da noćim.
Reci mi samo koliko se sećam ranije nije vredelo da se peca noću da li je tako i sada
smiley001:) smiley002

b.uros

Bilo je udaraca i na parce ribe,glistu takodje,uhvati se i po kojim som preko kile,dve

Trigga

Kada padne kisa mislim da vas cuvar na nasipu nece pustiti autom,znam kako ide iz licnog iskustva,bicikli ili motor nema sanse da prodje,jedino pesaka do stare pumpe(najbliza lokacija) mada i to je krvavi sport sa sve priborom

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Saran=Mama

b.uros

Ne mozes bas blizu ostaviti auto,a tesko da ces i nociti tamo,nije bas pristupacno za nocenje..

cikaivan

Hvala može li se na neko drugo mesto kolima.
Ja nemam lokaciju ili mesto gde bih pecao.
smiley001:) smiley002

b.uros

E to ne bih znao da ti odgovorim

Trigga

Ako vodostaj dovoljno nizak mozes probati da ides obalom desno od vikend naselja na takozvani sitni kamen,ali opet mislim da  neces moci autom ali po men je ok lokacija,mozda ces moci i sator razvuci

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Saran=Mama

cikaivan

smiley001:) smiley002

Lala023

Poslednjih mesec dana na Tisi kod novobečejske brane je katastrova. Kukuruz, stiropor ništa. Na glistu i crva samo peš.

TopMix

Obaveštenje za sve koji vole da pecaju na terenima kod Mošorina: dobro se raspitajte gde da pecate, jer kako stvari stoje uskoro će biti male šanse da nadjete pedalj terena gde nije postavljena mreža, senker, vrška ili šta već, od strane tzv. privrednih ribara pod okriljem "ustanove" iz Zrenjanina.
Interes par "ribara" i par likova što se izdaju za "upravljače" , daleko nadmašuje interese bar stotinak sportsko-rekreativnih ribolovaca, što iz kampa, što sa strane, koji rado posećuju te terene... Kao što je već poznato, konkurs za dodelu Tise II je poništen, jer" ustanova" iz Zrenjanina nije mogla da prodje na rang listi pored drugih učesnika. Agonija oko dodele terena na Tisi II se nastavlja do daljnjeg, kao i cirkus sa "upravljanjem"!

Spojene poruke: 06 Septembar 2017, 08:31:06

Kad se jednog dana ustoliči neki legalni upravljač, kanda bi bilo najbolje od njega zatražiti mapu sa postavljenim alatima, da bi znali gde možemo da pecamo. To što je tu i tamo ostavljen po 1km za rekreativne ribolovce ne znači ništa, jer, koliko je meni poznato, dozvola za pecanje važi za celu Tisu, pa i za one delove koji su izdati "privrednim" ribarima!

Spojene poruke: 07 Septembar 2017, 13:55:37

Prema nekim informacijama ustanova iz Zrenjanina ipak je dobila na privremeno korišćenje Tisu II, počev od 01.09.2017. na period do godinu dana, valjda dok se ne sprovede novi konkurs...ili dok se proletošnji poništeni konkurs ne reši na sudu.
Sad kad  imamo koliko-toliko legalnog upravljača, zvanično od 01.septembra, ostaje otvoreno pitanje koliko je bilo legalno "upravljanje" i "ribarenje" u periodu od likvidacije javnog preduzeća "R.P." krajem prošle godine, pa do 31.08.2017., prosudite sami...

peconi

Jel moguc dubinski ribolov na kamenu kod Knicanina? Nekako uvek tamo zateknem plovkarose kao na takmicenju, pa se ni usudim da fiderisem tu, nego samo produzim nizbrdo. Voleo bih tu da probam na fider, a mozda i sarana ili tolstolobika na klasicne dubince, al mi sve nekako deluje da ce svaki zabacaj biti kidanje.  :no:

Teme sličnog naslova (8)