Whopper Plopper

Započeo Mangup, 22 Novembar 2019, 10:23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mangup

Jedna od najinteresantnijih varalica koje sam video u poslednje vreme. Da li ju je neko koristio i da li ima nekih iskustava sa njom, gde i kako se može nabaviti original verzija? Čuo sam da ove sa Alija ne rade lepo. Zanima me najveci model.  smiley033Zver udara kad srce spava!

no names

Cele godine je bacam i za sada su rezultati jako loši....tačnije imao sam samo jedan napad i to je to. Uglavnom sam vijao Bass-a ali na žalost ništa. Ogromnu buku pravi i jako je zanimljivo voditi ga ali na VBK ne reaguje na njega. Probao sam i na Bager Bari ni tamo neće. Verovatno je varalica ok samo treba izvaliti na koju foru riba reaguje. Leti jako dobro jer je dosta teška. Ja sam za probu uzeo neke preko Alija ali nisu dobar izbor jer im se propeler jako brzo odlepi pa je potrebno imati super lepak uvek kod sebe za brze intervencije. Jedan dan sam bacao u brzaku jednom i vijao bucova....ni tu se nisam proslavio. Do duše i ostali se nisu proslavili sa klasičnim varkama za njega.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Mangup

Moja namena bi bila bas kao i ova za soma na plicim delovima i kada raubuje na povrsini i evenutalno mozda bi se stuka neka zaletela na njega
Zver udara kad srce spava!

Boban_972

Ja sam za"Whopper Plopper" relativno skoro čuo, i nedugo zatim sam i poručio u dve veličine  sa Aliexpressa. Od 10cm 13,5g i 14cm 35g i obe rade dobro. Naravno morao sam i ja da intervenišem superlepkom. Izlazio sam par puta i nisam imao uspeha sa njima. Nadam se da će biti ulova.
Eat.....
Sliping........
Go fishing.............

Mangup

Hajde okaci slike tih sto si poruci ako ti nije tesko, i jel onaj rep mora da se resava super lepkom?  smiley033
Zver udara kad srce spava!