Piscifun Alloy X 2000-6000

Započeo Germina, 07 Januar 2022, 00:49:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sasabosko

Vlado, mnogo velikih mi je otislo zbog surovosti terena, i veruj mi da sam prestao da se opterecujem time, jer sam shvatio da na silu, mora silom. Iz svega sto imam, ili sam imao od pribora tezio sam tome, da izvucem maximum iz njega i sebe. Prema priboru se odnosim tako da to sto pukne, ili se pokvari, trebalo je to da se desi i bolje sto pre, jer ne zelim da zataji kad najmanje treba. Skoro pricam s drugarom koji je 10g proveo na Roni, i nalovio se onih od 2m, koji tvrdi da je najsokantniju borbu sa somom imao bas na nasoj Moravi, u jesenjem periodu, preko sat bez vidjenja. Zadnji put kad sam bio na Samailama, sarane 5take sam privodio za 2min. Nemam ja vise straha Vlado, postoje samo stvari kojima ne mogu da odgovorim, a to su da uz maximalno naprezanje privedem ribu za 5min, jer snaga i masa te ribe to ne dozvoljava smiley033
Znoj nilskog konja je roze boje

glos

Da ne bacim dobre djelove što ostaše, Vradojčiću.
Jeste bogami preteško za išta i ovakvo.
Orka, ok, negde sam i znao da si dijalog prizivao, samo ne treba više ja da se u takve priče upuštam, jer brzo povilenim. A ako prešutim ispada da sam poklopljen.
I konačno, sašaboško je mudar postao, pa jači pribor potrebnim nazvao, a ja sam to sve vreme u priči sa njim forsirao, ne jer sam se nahvatao, nego jer znam da kad je stani pani nema većeg užasa od nedovoljno jakog pribora.
I onda kapiram, evo sada ga čita mladi nadal, ili plavi orao, i u zabludi će ići na lakše, umjesto najjače.
Neka oni, mladi naučnici, prvo krenu sa teškom artiljerijom, pa kada im dosadi izvlačenje i natezanje ( ali uspješno ) , neka se sa lakim - lakšim stvarima bave.
Life is what`s supposed to happen while you`re at work