Posetite naš novi sajt - mozaikcentar.com

Započeo Mozaik Centar, 04 Maj 2020, 12:12:27

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mozaik CentarProradio je naš novi sajt - https://www.mozaikcentar.com/sr

Posetite ga i pogledajte našu ponudu brendova.


O nama:

Preduzeće Mozaik Centar d.o.o. osnovano je 2009. u Žablju i bavi se uvozom i distribucijom ribolovačke opreme. Zbog potražnje potrošača za zanimljivim, novim i visokokvalitetnim proizvodima odlučili smo da se za kvalitetne i po diapazonu široke brendove koji mogu da zadovolje tržište i time stvorimo jedinstvenu ponudu za klijente i potrošače različitih zahteva.

Mozaik Centar je generalni zastupnik i distributer Zeck-Fishing i Mikado Total fishing brendova u Republici Srbiji. Nudimo Vam odlične proizvode, po odličnoj ceni , a našim poslovnim partnerima u distribuciji, odlične uslove poslovanja. Naš osnovni zadatak je prezentovanje naših artikala i njihovo plasiranje kupcima iz svih tržišnih segmenata. Misija koju sledimo je edukovanje i motivisanje ključnih trgovaca na veliko i malo da nam se pridruže u nastojanju da plasiramo zanimljive brendove ribolovačke opreme.

Primarni cilj, koji smo zadali, da preduzeće Mozaik Centar bude prepoznato kao specijalizovano za kvalitet, kako robe, tako i usluga, već je ostvaren. Osnažena inovativnost i zadovoljstvo čine osnov celokupnog lanca počev od nas pa sve do krajnjih korisnika.

Uspešna saradnja i visok nivo usluga prema kupcima imaju najveći prioritet. Naš dosadašnji uspeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i angažovanja stručnog kadra. Naš tim predstavlja okruženje koje podstiče kreativnost i dostignuća, dok se naša politika poslovanja zasniva na poverenju, odgovornosti i uzajamnom poštovanju.

Verujemo da će te ključne vrednosti, poslovna ekspertiza Mozaik Centra, profesionalnost, kao i široka ponuda ribolovačke opreme nastaviti put dosadašnjeg profitabilnog rasta. Preduzeće Mozaik Centar sada je prepoznato kao jedan od vodećih uvoznika i distributera ribolvačke opreme. Želimo da ponudimo jedinstvene i prvoklasne proizvode iz sveta ribolovačke opreme, za prvenstveno slatkovodni ribolov.

Naša najveća prednost što smo posvećeni kada je reč o stepenu kvaliteta proizvoda i logističkoj podršci koju pružamo prilikom distribucije i poslovanja. Poslovna strategija kompanije Mozaik Centra ogleda se u pouzdanosti, daljem razvijanju i širenju tržišta brendiranih proizvoda čiji smo generalni distributeri.

Mozaik Centar je ponosan na izbor proizvoda poznatih brendova, koji nadmašuju potrebe potrošača i uspostavljene standarde našeg tržišta. Od prvoklasnih brendova ribolovačkih štapova, kao što su Zeck, Shimano, Mikado, Dam, preko kvalitetnih brendova mašinica, gde takođe ubrajamo Shimano, Van Staal, Dam Quick, Zeck, Mikado, Ryobi, pa sve do mašinica manjeg opsega cena. Sve to u moderno dizajniranoj i atraktivnoj ambalaži. U ponudi imamo više brendova koje možete pogledati u maloprodaji u Žablju ili u našoj internet prodavnici.

Zahvaljujući sposobnosti da identifikujemo uspešne i top brendove postali smo preduzeće, koje pravi ljubitelji dobrog ribolova umeju da prepoznaju. Zbog svega navedenog, a najpre zbog pobedničke poslovne strategije iza koje stojimo, preduzeće Mozaik Centar desetu godinu zaredom nastavlja sa snažnim investicijama, logistikom i pružanjem najefikasnije usluge našim klijentima.

Tokom više od jedne decenije postojanja, naša jedina konstanta je rast obima poslovanja i zadovoljstvo naših ribolovaca!Mozaik Centar DOO
Nikole Tesle 35
21230 Žabalj, Serbia
tel: +381 64 646 56 83
mob: +381 63 492 336
fax: +381 21 831 910
webshop@mozaikcentar.com
www.mozaikcentar.com

Teme sličnog naslova (10)