DTD kanal - Vršac i okolina

Započeo Zojle VŠ, 12 April 2012, 22:02:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zojle VŠ

Hteo bih da pitam da li neko peca na kanalu DTD u okolini Vršca?


Tako sam i mislio da retki pravi pecarosi slabo idu na ove terene na pecenje. Treba ih se stvarno klonuti zato sto iz svake godine je sve losije ulov. :huh: :sad:
Danas sam bio i voda visoka mutna i brza. Narvno nije bilo nista a i kad je obra voda retko kad se moze desiti da dodje prava riba (lopovi i lovocuvari su je masakrirali jer rade zajedno).
Zato sam i pitao da li neko ide na ovu stranu od grebenca do usca moravice na pecanje. :help: :help: :help:
:veryangry: :veryangry: :veryangry:

denilko

prijatelju..veruj mi da je pre 5.6godina..kod djavoljeg mosta..grebenca..na brani bilo karasa..da se kuci bez 10setak kila nije islo...a sad...od mreza..i svega ostalog......ma bolje da ne zabacis...jedno pitanje dali je neko upucen kakva je situacija ove godine na dubovcu...pozdrav

Zojle VŠ

Pa da ti kazem. Dubovac je zabranjen za pecanje kontrola zeza smiley033, mada ima pecarosa i to mnogo :eek: bilo je i lepih karasa ali je bilo preterano mnogo pecarosa.
Oko Djavoljeg mosta jos i ima ribe ali ovamo na kanaluj blize Vrscu zato nema ni za leka lose da gore ne moze da bude  :sad:.

Toblerone

..ima još riba ,nije da nema...ali ima više krivolovaca to je zasigurno...javašluk nevidjeni...ne poštuje se lovostaj uopšte ni na jednu vrstu..sada cepaju šarana samo zvoni..ne smem ni da dajem informacije gde javno jer ima još više da navale...ako te interesuje zojle nešto na pp uvek možeš saznati od mene gde i šta...cini mi se da smo i prijatelji na sajtu..redovan sam na dtd i znam šta se gde lovi i KO kako lovi !!!

Lesinar

Ima li neko informaciju gde se na kanalu dtd oko Vrsca lepo prolazi na varalicarenje?
UHVATI radi uzivanja - SLIKAJ radi uspomene - PUSTI radi buducnosti

Toblerone

javi se kad budes dosao u vs pa da te usmerim ili ides samnom  malo .... :bye:

Teme sličnog naslova (10)