ASP Jerkbait 60

Započeo VladimirR, 24 Jul 2019, 09:38:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

VladimirR

Pohvalio bih ovaj jerk iz naslova, proizvođača Sava Lures. Imao sam priliku da ga isprobam nakratko i baš me oduševio kako leti i kako radi. Jerk nije selektivan tako da ga rado uzimaju som, štuka i bucov. Moji drugari na Zvorničkom jezeru isključivo njega koriste i to sa dobrim uspehom što se može videti i na društvenim mrežama. Reč je o modelu dugom 6cm, težinom oko 14gr sa oštrim i jakim Mustadovim udicama. Uzeo sam za sebe dva komada da uvrstim u postojeći arsenal.


Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

orka

Ovaj jerk je namenjen u prvom redu za protivu bucova, što govori i sam naziv asp, ali se preporučuje i za druge grabljivice..
Vidim da im sajt nije dostupan na Srpskom jeziku što me je u startu odmah iznerviralo..Važno da mogu da čitaju Francuzi, Englezi i Nemci.. :no:

Vlado, koliko brzo tone jerk i koliko daleko se zabacuje i da li može da se vodi sa dužim i mekšim varaličarskim štapovima..Pretpostavljam da može..

VladimirR

Tone normalno ne propada nista specajlno i brzo. Dzerk je duzine 6 cm i tezine 14gr, tako da moze da se baca i vodi sa nekim duzim i meksim stapom, cak sta vise bilo bi idealno. Ja sam ga bacao sa stapom t.b.30-80gr, izbacuje ga lepo, lepo i vodi, ali mislim da bi neki 50gr bio jos bolji, jer bi lepse prenosio rad varalice.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

orka

Znači mogao bi za Savsko jezero..Tu su potrebni dalji zabačaji, pa još ako umereno brzo tone, ni brzo ni sporo, biće odličan za adu.. :ok:

VladimirR

Ada mi je prvo pala na pamet. Mislim da bi bio odlican. Posto je lagan, za dalji zabacaj trebao bi neki stap koji ni krut, neki malo meksi.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

nadal

ovo mora da se cima, ne moze samo da se vuce da bi radilo?

gorta

Ne mora da se cima,džerk može da se vodi na više načina.Najbolje ga baci ispred sebe na par metara,povuci lagano da vidiš rad,samo će ti se kasti kako ga voditi.

Teme sličnog naslova (6)

32775

Odgovora: 48
Pregleda: 9500

27870

Odgovora: 3
Pregleda: 4191

1019

Započeo Bigash


Odgovora: 26
Pregleda: 12774

19955

Odgovora: 14
Pregleda: 9706