RIBOLOV ŠARANA & AMURA > Galerija ulova & vesti sa vode...

Šaran - Povratnik?

<< < (3/6) > >>

milan ns:
Moj zadnji saran kojeg sam upecao pre desetak dana je bio " povratnik", i to sa udicom, strunom ,oko dva metra najlona i na kraju najlona upetljana grancica(oko pola metra). Vrlo mi je cudno da sam upecao ribu sa takvom pratecom garniturom. A posto mi je cudno i pecalo imam i teoriju da je u prolazu zakacio taj najlon koji je vukao sa sobom za moju udicu koja je kliznula sve do njegovih usta i kada sam ja kontrirao moja udica se nasla tik uz onu koja mu je bila u ustima !!

Aleksandar Bunčić:
Kolega ja se iskreno nadam da se šalite u vezi ovoga :cheesy:

milan ns:
Nije sala,sve to je bilo zajedno sa ribom,a moja teorija je mozda smesna ali to je pre moguce nego da saran sa svim tim u ustima ponovo uzme mamac sa udicom !!!! :cheesy:

damjan:
Nije baš vezano za šarana povratnika,ali je zanimljiv događaj. Jedne godine pecamo ćale i ja iz čamca na vodi šarana. U među vremenu kolegi na obali koji je pecao na plovak udari krupna riba i pokida. Nije prošlo par minuta kad naš šaranski štap tras u vodu,kontra tu je krupna riba,ide levo desno,prilazi čamcu kad se na površini pojavljuje sistem sa sve plovkom ,šta je sad ovo čudimo se,kad ono sistem sa plovkom koji je predhodno kolegi riba pokidala zakačio naš šaranski štap. Otac uhvati za najlon pošto nije moglo od plovka više da se mota i počne rukama da dize ribu gore,kad se pod površinom pojavi krupan amur,koji je zatim aknuo pod čamac i pokidao.  :shocked:

Pirke vuk s Tise:

--- Citat: Aleksandar Bunčić  18 Novembar 2012, 13:45:30 ---Kolega ja se iskreno nadam da se šalite u vezi ovoga :cheesy:

--- Kraj citata ---

Aco  smiley033 Ako ti misliš da se ovi "šale"  Onda je nesmem ni da pomislim da napišem, šta se meni desilo. :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju