avatar_Formax Store

Novi web sajt www.formaxstore.com!

Započeo Formax Store, 30 Jul 2014, 10:54:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mirza22

Ja sam poslao privatnom porukom podatke, ali mozda niste shvatili moj problem. Mene zanima zasto u formax mega store BG mogu mi obracunati popust kada im kazem svoje podatke bez da im dam karticu, koju nikada nisam podigao jer sam iz BiH i kada sam dolazio po nju nije je bilo u radnji, nisu je mogli pronaći, a u formaxu u NS ni ne zele da me traze u sistemu samo mi kazu morate imati karticu kod sebe, drugacije ne moze.

Sent from my Huawei P40 Lite using Tapatalk


Saša

Zato što se u Novom Sadu očigledno drže internog pravila firme da se ne daje popust bez pokazane kartice, a u Beogradu su vam progledali kroz prste i ipak dali popust.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bass mi je opsesija...

mirza22

Nisam znao da je bas takvo pravilo, svakako je nisam ni uspio podići, kada sam dolazio nisu je pronašli. Bio bih Vam zahvalan kada bi provjerili sta se desava s njom, podatke sam poslao u pp. Hvala na pomoci.

Sent from my Huawei P40 Lite using Tapatalk


Saša

Poslao sam vam privatnim porukama rešenje za vaše probleme. Nadam se da ste ih dobili.  :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bass mi je opsesija...

mirza22

Radi odlicno, hvala na pomoci.

Sent from my Huawei P40 Lite using Tapatalk


jiggybaw

Citat: Saša poslato 21 April 2022, 15:47:32rešenje za vaše probleme   :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav Sasa,
Kome da se obratim za vrsne karike sa ove stranice: https://www.formaxstore.com/proizvodi?search=sic%20ring%20166&fbclid=IwAR1vIvR3PgUoNV2Ixlmsjs_6UNn1pGktxx7nl7_MkOUC8i3SRkISDHApO8g

Bio sam danas u prodavnici u NS i tamo nemaju, zatim sam zvao prodavnicu u BG na 011/3112024 ni tamo nemaju, pa rekoh da skratim potragu preko foruma.
A mozda jos nekog interesuje.

komša015


jiggybaw

Kazu u radnjama da nema, pa sam se pogubio  :eek:

28 April 2022, 11:02:15
Citat: komša015 poslato 27 April 2022, 20:44:45Zašto nisi poručio on-line?
Nasao u Nisu, zahvaljujem.

Veliki89

Pozdrav,

Interesuje me da li ima neko pravilo oko slanja paketa. Nekad se dogodi da porudzbina realtivno brzo bude obradjena a nekad danima stoji u statusu "porudzbina kreirana".
Da li se nasumicno uzimaju kreirane porudzbine i salju se ili?

Hvala

Saša

Ne, obrađuju se jedna za drugom. Ako primetiš opet takav neki problem pozovi podršku pa će rešiti.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bass mi je opsesija...

Veliki89

Porucena i plaćena 4 atikla(različita) u sredu. Danas je izmenjana porudzebenica(2 artikla fale)i sad sta dalje? Da li ce sad biti naplaćena dostava zato sto je ispod 5-6000?
Kako je moguce da toliko artikala nema pravo stanje u shopu? Što se čekalo 2 puna dana da se proveri stanje artikala? Kako dalje? zvao broj iz mejla, zvao broj za reklamacije ali bez odgovora.

Trebalo bi radnja da proveri sa kupcem da li se slaze oko ovih izmena a ne ovako.

gillespie

Isti slucaj je ranije bio i kod mene. Prvo posalju mail da narudzbenica nije prosla jer nema artikala na stanju i onda sutra obavestenje da ce slati ono sto ima. Gospodo ne znam ko Vam je radio sajt ali ovo kao deca da su se igrala. Korpa treba da bude stanje magacina i da ne postoji mogucnost ubacivanja u istu ako artikla nema na stanju. Ja porucim stap, masinicu i najlon i vi meni posaljete stap i najlon jer nema masinice na stanju... I sta ja da radim onda. Neozbiljno i amaterski.
Zato ako mi ista i zatreba od Vas samo preko posrednika.

Gesendet von meinem YAL-L21 mit Tapatalk