Vukovi sa DUNAVA

PRIJATELJI FORUMA => Prijatelji foruma => Formax Store => Temu započeo: dunavski poslato 09 Mart 2021, 19:08:43

Naslov: Formax Store Privilege kartice
Poruka od: dunavski poslato 09 Mart 2021, 19:08:43
Bilo je vise pitanja u raznim temama, pa da objedinimo u ovoj?!
Nacin dobijanja, trajnost jednom stecene plave i zlatne, provera stanja na kartici odnosno potrošenog novca itd.
@Saša moze da napise sve sto je bitno za kupce.
Naslov: Odg: Formax privilege kartice
Poruka od: Saša poslato 10 Mart 2021, 12:24:28
Evo ukratko sve o našem "Privilege" programu loyalty kartica: :)

FORMAX STORE PRIVILEGE PROGRAM KARTICA

1. PREMIUM KARTICA (PLAVA)

Postignite status:
jednom kupovinom od 4.000 din i više
Pogodnosti kupca sa plavom karticom:
•   5% popusta pri kupovini u prodavnici
•   Formax bodovi – na osnovu kupovine: 1din = 1 Formax bod.
Bodovi se skupljaju za dobijanje zlatne kartice.
Napomena: tražite i popunite formular za karticu u najbližoj Formax Store prodavnici.
Održavanje statusa: nema održavanja, kartica nije vremenski ograničena
(Svake godine, 31. decembra, bodovi se ponovo resetuju na nulu).

2. GOLD KARTICA (ZLATNA)


Postignite status:
kupovinom od 40.000 din u periodu od 12 meseci
Pogodnosti kupca sa zlatnom karticom:
•   10% popusta pri kupovini u prodavnici
•   Formax bodovi – na osnovu kupovine: 1 din = 1 Formax bod.
Bodovi se skupljaju za kvalifikaciju članstva u VIP KLUBU
Održavanje statusa: nema održavanja, kartica nije vremenski ograničena
(Svake godine, 31. decembra, bodovi se ponovo resetuju na nulu).

3. PLATINUM KARTICA – FORMAX STORE VIP KLUB


Postignite status:
kupovinom od 200.000 din u periodu od 12 meseci
Pogodnosti člana VIP kluba sa platinum statusom:
•   Popust od 10% – važi ne samo u našim Formax Store prodavnicama nego i on-line preko web sajta www.formaxstore.com.
•   Poklon dobrodošlice – kada se prvi put ostvari status člana VIP KLUBA sa PLATINUM statusom dobija se poklon kartica sa novčanim iznosom za kupovinu i jedan proizvod, ukupne vrednosti preko 10.000 din.
•   Formax bodovi – svakom kupovinom u Formax Store prodavnicma i na web sajtu www.formaxstore.com osvajaju se bodovi po principu 1 din = 1 Formax bod.
•   Rođendanski poklon – za Vaš rođendan poklanjamo Vam dodatnih 10% popusta za kupovinu u Formax Store prodavnicama (ukupno 20%).
•   Namenski kontakt sa klubom – samo za članove VIP kluba pripremili smo poseban broj telefona za kontakt sa klubom a takođe i e-mail adresu i komunikaciju preko Vibera. Pitajte sve što Vas interesuje o našem asortimanu, potrudićemo se da Vam damo najkvalitetnije moguće informacije!
•   Prioritetna kupovina – pre svake promocije imate pravo da kupujete pod istim uslovima kao što će biti i za vreme dolazeće promocije, kako biste izbegli akcijske gužve i imali priliku da prvi odaberete i kupite najatraktivnije akcijske artikle.
•   Poklon kartica – nakon svakih sakupljenih 100.000 Formax bodova, kao član kluba dobijate poklon karticu u iznosu od 5.000 din.
•   Besplatan probni period korišćenja opreme – u pripremi je odabrani izbor vrhunskih proizvoda iz našeg asortimana koji ćete moći besplatno da dobijete na probu u periodu od dve nedelje (oprema će se razlikovati od sezone do sezone). Aktuelne liste dostupnih artikala poslaćemo Vam putem maila kako bi mogli da odaberete artikal i zakažete Vaš probni termin.
•   Vraćanje opreme – jedan kupljeni i korišćeni proizvod član kluba može vratiti u roku od dve nedelje od datuma kupovine ukoliko nije zadovoljan performansama tog proizvoda, bez obaveze da objašnjava razloge vraćanja.
•   Formax Momenat – vodićemo članove kluba tokom sezone u ribolov sa našim test ribolovcima ali i međunarodno poznatim ribolovcima iz inostranstva. Više detalja poslaćemo Vam mail-om, pre svakog događaja.
Održavanje statusa: 100.000 bodova u jednoj kalendarskoj godini
(Svake godine (31. decembra) bodovi se ponovo resetuju na nulu)

(https://i.postimg.cc/zXJB5Lr1/PRIVILEGE-PROGRAM-FINAL.jpg)
Naslov: Odg: Formax privilege kartice
Poruka od: pkv-pecaroš poslato 10 Mart 2021, 12:32:30
 Koa nepristran promatrač jer nisam sa Vaših prostora mislim da je ta ponuda sa Vaše strane sasvim korektna. Moje osobno mišljenje  smiley033
Naslov: Odg: Formax Store Privilege kartice
Poruka od: Saša poslato 10 Mart 2021, 12:39:04
Hvala.

Ovakav program nema niko od naše konkurencije (pa čak ni šire na ovim prostorima). To jedan od načina da kupce vežemo za nas i omogućimo im određene popuste i pogodnosti. Plavu i zlatnu karticu imamo već skoro 15 godina a platinum je uvedena od Nove godine. Sve tri kartice se dobijaju u trajno vlasništvo, nemaju rok trajanja, ali je za održavanje članstva u VIP klubu i ostvarivanje pogodnosti tog kluba potrebno potrošiti najmanje 100.000 din godišnje. Uskoro će biti pokrenut i novi web sajt na kome će kupci sa platinum statusom moći automatski ostvariti i na njemu popust od 10% (sada im se odobrava "ručno", da tako kažem). :)
Naslov: Odg: Formax Store Privilege kartice
Poruka od: mknezevic poslato 10 Mart 2021, 12:51:28
Hvala Saša na pojašnjenju. Ali mene i dalje buni to oko resetovanja bodova, da li to znači da je svaka kartica trajna? Kod mene je sledeći slucaj, ja sam izvadio plavu karticu i standardno dobijao 5% popusta, ali kako sam prosle godine pokupovao brdo stvari od jednom mi je popust postao 10% (nisam fizicki menjao kartice, da pređem na zlatnu). I evo sada posle Nove godine nakon novih kupovina opet mi je popust vraćen na 5%. Da li je trebalo da podnesem zahtev za izdavanje Zlatne kartice kojom bih nastavio dalje prikupljanje bodova od ove godine ili se jednostavno sve resetuje i krece od nule na plavoj kartici?
Naslov: Odg: Formax Store Privilege kartice
Poruka od: Saša poslato 10 Mart 2021, 13:06:17
Da, trajne su. Tu je verovatno neka greška napravljena. Kada dobiješ plavu karticu kupuješ dalje sa njom, dobijaš popust od 5%, sve te sledeće kupovine sa njom se vezuju na tvoje ime i ako u toku jedne kalendarske godine potrošiš kod nas 40.000 din - dobijaš zlatnu karticu (i fizički) u trajno vlasništvo. Tada je i u naš sistem uneto da imaš zlatnu i ne možeš više da izgubiš to pravo, čak i ako izgubiš fizički karticu. Dakle ne možeš nikako to da izgubiš (možeš samo ako nisi ni imao). Javi mi privatnom porukom ime i prezime pa ćemo proveriti u sistemu da li si uopšte ostvario taj status ili ne. Mogao je neko i greškom da ti odobri popust 10% kod neke kupovine. A možda našom greškom nije ni uneto u sistem da imaš zlatnu karticu (a kupovinama si ostvario to pravo). Dok ne proverimo ne mogu ti ništa konkretno reći.
Naslov: Odg: Formax Store Privilege kartice
Poruka od: Dva vuka poslato 10 Mart 2021, 21:07:01
Lepo...meni se posebno sviđa ova platinasta ... torta za rođendan, uđeš u radnju i uzmeš sve što ti treba taj dan za pecanje , povedeš i prodavca da ti natiče crve na udicu  :cheesy: posle sve to vratiš, kao ne sviđa ti se ... jes da je čip malo jači, ali jbg. nema prave ljubavi bez patnje  :ok: :cheesy: