Formax Store Privilege kartice

Započeo dunavski, 09 Mart 2021, 19:08:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dunavski

Bilo je vise pitanja u raznim temama, pa da objedinimo u ovoj?!
Nacin dobijanja, trajnost jednom stecene plave i zlatne, provera stanja na kartici odnosno potrošenog novca itd.
@Saša moze da napise sve sto je bitno za kupce.

Saša

Evo ukratko sve o našem "Privilege" programu loyalty kartica: :)

FORMAX STORE PRIVILEGE PROGRAM KARTICA

1. PREMIUM KARTICA (PLAVA)

Postignite status:
jednom kupovinom od 4.000 din i više
Pogodnosti kupca sa plavom karticom:
•   5% popusta pri kupovini u prodavnici
•   Formax bodovi – na osnovu kupovine: 1din = 1 Formax bod.
Bodovi se skupljaju za dobijanje zlatne kartice.
Napomena: tražite i popunite formular za karticu u najbližoj Formax Store prodavnici.
Održavanje statusa: nema održavanja, kartica nije vremenski ograničena
(Svake godine, 31. decembra, bodovi se ponovo resetuju na nulu).

2. GOLD KARTICA (ZLATNA)


Postignite status:
kupovinom od 40.000 din u periodu od 12 meseci
Pogodnosti kupca sa zlatnom karticom:
•   10% popusta pri kupovini u prodavnici
•   Formax bodovi – na osnovu kupovine: 1 din = 1 Formax bod.
Bodovi se skupljaju za kvalifikaciju članstva u VIP KLUBU
Održavanje statusa: nema održavanja, kartica nije vremenski ograničena
(Svake godine, 31. decembra, bodovi se ponovo resetuju na nulu).

3. PLATINUM KARTICA – FORMAX STORE VIP KLUB


Postignite status:
kupovinom od 200.000 din u periodu od 12 meseci
Pogodnosti člana VIP kluba sa platinum statusom:
•   Popust od 10% – važi ne samo u našim Formax Store prodavnicama nego i on-line preko web sajta www.formaxstore.com.
•   Poklon dobrodošlice – kada se prvi put ostvari status člana VIP KLUBA sa PLATINUM statusom dobija se poklon kartica sa novčanim iznosom za kupovinu i jedan proizvod, ukupne vrednosti preko 10.000 din.
•   Formax bodovi – svakom kupovinom u Formax Store prodavnicma i na web sajtu www.formaxstore.com osvajaju se bodovi po principu 1 din = 1 Formax bod.
•   Rođendanski poklon – za Vaš rođendan poklanjamo Vam dodatnih 10% popusta za kupovinu u Formax Store prodavnicama (ukupno 20%).
•   Namenski kontakt sa klubom – samo za članove VIP kluba pripremili smo poseban broj telefona za kontakt sa klubom a takođe i e-mail adresu i komunikaciju preko Vibera. Pitajte sve što Vas interesuje o našem asortimanu, potrudićemo se da Vam damo najkvalitetnije moguće informacije!
•   Prioritetna kupovina – pre svake promocije imate pravo da kupujete pod istim uslovima kao što će biti i za vreme dolazeće promocije, kako biste izbegli akcijske gužve i imali priliku da prvi odaberete i kupite najatraktivnije akcijske artikle.
•   Poklon kartica – nakon svakih sakupljenih 100.000 Formax bodova, kao član kluba dobijate poklon karticu u iznosu od 5.000 din.
•   Besplatan probni period korišćenja opreme – u pripremi je odabrani izbor vrhunskih proizvoda iz našeg asortimana koji ćete moći besplatno da dobijete na probu u periodu od dve nedelje (oprema će se razlikovati od sezone do sezone). Aktuelne liste dostupnih artikala poslaćemo Vam putem maila kako bi mogli da odaberete artikal i zakažete Vaš probni termin.
•   Vraćanje opreme – jedan kupljeni i korišćeni proizvod član kluba može vratiti u roku od dve nedelje od datuma kupovine ukoliko nije zadovoljan performansama tog proizvoda, bez obaveze da objašnjava razloge vraćanja.
•   Formax Momenat – vodićemo članove kluba tokom sezone u ribolov sa našim test ribolovcima ali i međunarodno poznatim ribolovcima iz inostranstva. Više detalja poslaćemo Vam mail-om, pre svakog događaja.
Održavanje statusa: 100.000 bodova u jednoj kalendarskoj godini
(Svake godine (31. decembra) bodovi se ponovo resetuju na nulu)


Bass mi je opsesija...

pkv-pecaroš

 Koa nepristran promatrač jer nisam sa Vaših prostora mislim da je ta ponuda sa Vaše strane sasvim korektna. Moje osobno mišljenje  smiley033

Saša

Hvala.

Ovakav program nema niko od naše konkurencije (pa čak ni šire na ovim prostorima). To jedan od načina da kupce vežemo za nas i omogućimo im određene popuste i pogodnosti. Plavu i zlatnu karticu imamo već skoro 15 godina a platinum je uvedena od Nove godine. Sve tri kartice se dobijaju u trajno vlasništvo, nemaju rok trajanja, ali je za održavanje članstva u VIP klubu i ostvarivanje pogodnosti tog kluba potrebno potrošiti najmanje 100.000 din godišnje. Uskoro će biti pokrenut i novi web sajt na kome će kupci sa platinum statusom moći automatski ostvariti i na njemu popust od 10% (sada im se odobrava "ručno", da tako kažem). :)
Bass mi je opsesija...

mknezevic

Hvala Saša na pojašnjenju. Ali mene i dalje buni to oko resetovanja bodova, da li to znači da je svaka kartica trajna? Kod mene je sledeći slucaj, ja sam izvadio plavu karticu i standardno dobijao 5% popusta, ali kako sam prosle godine pokupovao brdo stvari od jednom mi je popust postao 10% (nisam fizicki menjao kartice, da pređem na zlatnu). I evo sada posle Nove godine nakon novih kupovina opet mi je popust vraćen na 5%. Da li je trebalo da podnesem zahtev za izdavanje Zlatne kartice kojom bih nastavio dalje prikupljanje bodova od ove godine ili se jednostavno sve resetuje i krece od nule na plavoj kartici?

Saša

Da, trajne su. Tu je verovatno neka greška napravljena. Kada dobiješ plavu karticu kupuješ dalje sa njom, dobijaš popust od 5%, sve te sledeće kupovine sa njom se vezuju na tvoje ime i ako u toku jedne kalendarske godine potrošiš kod nas 40.000 din - dobijaš zlatnu karticu (i fizički) u trajno vlasništvo. Tada je i u naš sistem uneto da imaš zlatnu i ne možeš više da izgubiš to pravo, čak i ako izgubiš fizički karticu. Dakle ne možeš nikako to da izgubiš (možeš samo ako nisi ni imao). Javi mi privatnom porukom ime i prezime pa ćemo proveriti u sistemu da li si uopšte ostvario taj status ili ne. Mogao je neko i greškom da ti odobri popust 10% kod neke kupovine. A možda našom greškom nije ni uneto u sistem da imaš zlatnu karticu (a kupovinama si ostvario to pravo). Dok ne proverimo ne mogu ti ništa konkretno reći.
Bass mi je opsesija...

Dva vuka

Lepo...meni se posebno sviđa ova platinasta ... torta za rođendan, uđeš u radnju i uzmeš sve što ti treba taj dan za pecanje , povedeš i prodavca da ti natiče crve na udicu  :cheesy: posle sve to vratiš, kao ne sviđa ti se ... jes da je čip malo jači, ali jbg. nema prave ljubavi bez patnje  :ok: :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata