avatar_Saša

Daiwa, Penn, Cormoran, Berkley...

Započeo Saša, 26 April 2014, 14:05:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Saša

Evo da vam pokažem mali deo artikala koji nam je upravo stigao. Od sutra će to (i još mnogo toga) biti u prodaji u svim Formax Store prodavnicama...  :D

Daiwa mašinice...   :ok:Daiwa varaličarski štapovi...   :ok:Penn mašinice...   :ok:Berkley Whiplash upredene strune...   :ok:Team Cormoran vobleri...   :ok:Cormoran K-Don silikonci...   :ok:I još mnogo toga, naravno...   :cheesy: Ovo su inače reklame za naše newslettere, ribolovačke časopise, Facebook, forume...  Verujem da ste ovde videli štošta zanimljivo, a ima tu i nekih noviteta...   :ok:

Navratite, ako ne već sutra, onda od ponedeljka...   :cheesy: smiley033
Bass mi je opsesija...

dragan2006

Pozdrav Saša,da li vam stiže nešto od mašina i štapova u nižem cenovnom rangu?
Za nas vikendaše koji ne daju baš prevelike sume na opremu. :lol: :question:

srdjo_

Hoce li biti u ponudi  nesto ovako  http://www.formaxstore.com/proizvod/7074   ali idealno bi bilo da bude 4.20 duzine eventualno 3.90?
Bistro!!

rogorez

Poštovanje....
Lepo je ovo sve,ali treba nešto kvalitetno namotati na te mašinice... A da nije struna...
Bio bi red da ponovo na Vašim policama bude Berkley,Stren i još nekih američkih najlona...

dcarp

New thinking
New possibilities

Saša

Stiglo nam je svega, ima za svakog ponešto, navratite... Evo recimo jedna fotka sa novim modelima štapova koji su nam stigli (koliko je uspelo da stane u ovaj kadar  :cheesy:). Ima tu svega i svačega, i dvodelnih i teleskopskih, i jeftinih i ultra-skupih, a iz programa firmi Daiwa, Cormoran, Mitchell, Greys, Penn i Berkley!Stiglo je i jako puno raznih monofila i struna, a evo i jedne specijalne ponude: Berkley Nanofil u dužini od 600 m po ceni od samo 2,190.00 dinara (sniženje od 40% u odnosu na redovnu cenu)!   :cheesy:

Bass mi je opsesija...

Formax Store

Kvalitetni a ne preskupi Cormoran Cortest najloni, baš velik izbor...  :ok: :cheesy:Univerzalni i silikonom tretirani Cortest MP, posebno dobar za varaličarenje...  :ok:Cortest Match Master, tonući, namenjen ljubiteljima meč ribolova i drugim plovkarošima...  :ok:Tonući Cortest Feeder Sinking, namenjen fiderašima i drugim ljubiteljima lakog dubinkarenja...   :ok:Fluorescentni Cortest Night Line - za pecanje u uslovima smanjene vidljivosti i Cortest UltraLight Spin - za ljubitelje ultra-lakog i lakog varaličarenja...  :ok:Sve ih imamo u odgovarajućim prečnicima (prema njihovoj nameni), a špulne su od 150 metara...

Cena im je većinom 300 dinara, sa dva izuzetka koji koštaju 370 odnosno 550 dinara.  :smiley:

Saša

Zid sa mašinicama u Formax Mega Storu u Beogradu, stiglo nam je zaista puno modela iz programa Penn, Cormoran, Daiwa i Abu Garcia...

Bass mi je opsesija...

Formax Store

Tu su i razni silikonci iz Cormoranovog "K-Don" varaličarskog programa...   :ok:Namirisani su mirisom anisa i potopljeni u riblje ulje, a pakovani su u hermetički zatvorene kesice od 4 ili 5 komada, zavisno od modela i veličine.   :ok:

Saša

Dobili smo i puno raznih i zanimljivih Cormoran mašinica, pa evo jedne namenjene fiderašima:

Cormoran Feeder 5PiF 3000 Super Jet4+1 ležaj, precizna prednja kočnica i široka metalna long cast špulna, dizajnirana za potrebe ovakvog ribolova. Prenos 5.1:1, kapacitet 0.25/200, težina 325 grama. Cena: 4,990.00 dinara.
Bass mi je opsesija...

Formax Store

Idemo dalje...   :cheesy:

U ponudi su i odlični Cormoranovi varaličarski štapovi...   :ok:Tu su i razne Cormoran mašinice sa jednim do sedam ležajeva...   :ok:Imamo puno toga zanimljivog i za ljubitelje težeg varaličarenja odnosno lova krupnih somova i drugih grabljivica...   :ok:Navratite do najbližeg Formax Stora, ovo je tek delić ponude...   smiley033

TopMix

U čemu je kvaka kod onih kormoranovih guma da mirišu na anis? Za riblje ulje razumem, al za anis znam da se uspešno koristi za šaranske vrste, a za grabljivice prvi put čujem.
Na kojim je to vodama testirano i da li to može da prođe kod naših riba?

Saša

Obzirom da je Cormoran nemačka firma - verovatno su ih najpre testirali na njihovim vodama, a one su opet vrlo slične našim (po sastavu ribljeg fonda/vrstama), tako da mislim da nema razloga sumnjama da li će to ili neće loviti kod nas. Imam informaciju da su nedavno na Adi Ciganliji (Savsko jezero) lepo lovljeni bandari na manje modele tih guma, a nameravam od juna da ih detaljno probam i u lovu bassa. Lično nemam uopšte sumnji da će biti lovne...
Bass mi je opsesija...

Formax Store

Evo još malo fotki nekih Cormoranovih mašinica, "uživo" iz prodavnice...  :ok:

Cormaxx-BR 3AiF 4000 - 2,880.00 dinaraLepa mašinica sa baitrunnerom, 3+1 ležajem i metalnom špulnom. Dobar izbor za lov šarana na manjim vodama i druge varijante dubinskog ribolova.

http://www.formaxstore.com/proizvod/8185

Corcast 4PiF Spin - od 2,900.00 dinaraOvu mašinicu imamo u više modela, od malog 1500 modela "teškog" samo 190 gr, odličnog za ultra-lako varaličarenje ili plovak, do 3000-arke, kojom se već može i ozbiljnije varaličariti, loviti grabljivice na žive mamce, dubinkariti i slično...  :ok:

http://www.formaxstore.com/proizvod/8177