Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

DuNo.Zemun

Kao ljubitelj vode i čamaca - od srca preporučujem - BACI !!!
Deda Dušan

sasa.admiral

Pozdrav kolege,
juče mi je pukao 3 segment ( onaj u koji se stavljaju vrhovi)  DG Team feeder power fighter 390 MH, pa me interesuje da li znate da li se isti negdje može kupiti?

LakiNS92

Trebala bi mi pomoc oko saveta za pocetak saranskog ribolova, kupovina opreme, odabira lokacije itd. Trenutno sam u Novom Sadu, a veoma cesto i na Barackoj kod Bezdana. Na kom podforumu da zatrazim pomoc?

sona

Pretresi teme stapovi,ispod su masinice.....sitna oprema nadalje.
Bolje receno kreni od početka da upoznas   forum ima tema za svakoga. smiley033

drmar18

Molim za pomoć!
Na kanalu gde pecam već mesec dana nenadano i neuobičajeno stoji "tepih" od sočivice po površini.
Ista se i ranije pojavljivala ali ne u ovolikoj meri i ovoliko dugo. Što je najgore pitanje kako će se odraziti i na preostalu ribu jer otežava da vazduh dopre do vode ....
Molim iskusne kolege da kažu svoju procenu šta bi mogao biti uzrok ovolikoj navali trave i dali tome ima kraja?


Grbo

Najcesci uzrok "eksploziji" socivice, pogotovo na nasim nizijskim kanalima i barama je spiranje i dreniranje azotnog djubriva sa okolnog zemljista (njiva).

DakiNS

Gde bih mogao nabaviti ovakvu vršnu kariku. Radi se o kariki kojoj je cevčica produžena da bi se mogao postaviti nastavak vrha.

Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

sona

A da se nesto napravi,na cevku namotati jednostopnu kariku?

DakiNS

To je opcija ako ne nađem fabričku,jedini će problem biti naći cevku toliko malog promera a dovoljno čvrstu. Bio je jedan nožarski forum i oni su nabavljali cevke malog promera koje su punili raznobojnim žicama i spajali dršku noža ,samo ugašen forum.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

ljumi

Pravio sam svojevremeno nesto slicno,koristio sam parce neke stare metalne radio antene

Dragan Nešković

Колега DakiNS, погледај да ли ти одговара овако нешто: https://energofish.com/product.php/Bite-alarms-IBITE-211-FEEDER-TIP-GUIDE-KIT+-BATTERY-+-LED-+-GUIDE-240X8MM/17100/.



То су додуше вршне карике у које долазе ампуле, имаш их у више различитих пречника, а и нису далеко, такорећи у комшилуку  :wink: Ево погледај и на овом снимку, како се постављају.


Поздрав  smiley033
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

DakiNS

Hvala ti , to je baš to što mi treba. Pre par godina bilo je i kod nas takvih vršnih karika ,ali za produženje vrha što i meni treba da stavim fider vrhove na jake štapove. Jačina i osetljivost, a kod mekših vrhova ti vrhovi amortizuju pomeranje olova pri talasima
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

sona


NSBucov

Ako je budu koristili samo biciklisti, ostaće i mir i tišina. Inače ima i dosta pecaroša koji idu biciklom na pecanje. Za njih će to biti pun pogodak.
Bucov Bolen Asp

marina1983

Sretnem neke strance na biciklama  u Banovcim pored vode pitaju gde je staza za bicikliste do zemunskog keja kazu imamo ucrtano  :lol:

Teme sličnog naslova (1)