Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

bogi1977 i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

god-ar

Zna li se sta o crnom panteru? Bese aktuelna prica jedno vreme, i zacutase odjednom, niti pricaju da je uhvacen, niti da je usmrcen, niti da je vise igde vidjen. Zadnji put vidjen u Vrbasu i tu mu se gubi svaki trag?
Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!


Bobiska

Mozda je dobar za kulen pa je tu mucenik zavrsio  :smiley: .

Sax

Citat: god-ar poslato 02 Mart 2023, 22:28:55Zna li se sta o crnom panteru? Bese aktuelna prica jedno vreme, i zacutase odjednom, niti pricaju da je uhvacen, niti da je usmrcen, niti da je vise igde vidjen. Zadnji put vidjen u Vrbasu i tu mu se gubi svaki trag?

Omacio se pa sad rastu novi panterčići za nove priče umesto Laneta pustolova.Dobro je da nije vuk. :smiley:

Drill Junkie

Otisao za Beograd da obidje brata finansijskog tigra  smiley033
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

milesd

Da li spulna od twin powera 4000fb odgovara jos nekoj masinici?

hanter

Зна ли неко,упецао сам скоро деверику са неким као осипом,бубуљицама по себи претежно горњи део, због чега им се то појављује?

petar_kozic

To je uobičajeno kod deverike kada se sprema za mrest, da ima kao kvrgice.


Sent from my iPhone using Tapatalk

hanter

Значи то је,сад је јасно.

ljuba1970



Nisam do sada video ovaj način pecanja prvi put vidim,da li neko ima iskustva sa tim načinom ribolova.Razmišljam sledeći vikend da probam to na Savi po ovom visokom vodostaju pa ako neko može još neki savet da podeli,ima tu gde pecam par kontra tokova,ali po ovako visokom vodostaju nisam izlazio na vodu pa neznam kava je sad situacija,ovo sam rešio da probam .

obradovicsrdjan

Meni lici na ono "kotrljanje" kojim se peca obicno mrena na V Moravi. Treba naci odgovarajuci teren bez puno prepreka, kamenja, granja...Sa mamcima se moze miksovati.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk


ljuba1970

Probaću samo nemam tako osetljiv varaličarski štap kao on, ili da probam sa riverckraft fiderom, ili cd sense to mi je dilema, to je nešto kao link ledger sistem koliko sam uspeo da vidim, ovako teorijski.

obradovicsrdjan

Jeste link ledger, mada se kod nas koristio klasican split shot sa kliznim olovom. Dosta je malo olovo pa bi ovde i neki bolonjez mogao da zavrsi posao.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk


Milan998

Pozdrav ljudi skoro sam poceo sa ribolovom bele ribe na reci Ibar,kupio sam za pocetak enter bolo komplet sa enter masinicom ciji je kapacitet spulne 215 m 0.18 najlon,posto retko nalazim da postoji neki najlon za bolonjez od 0.18 da je duzi od 150 m da li neko zna za neki koji je namenjen bolonjez ribolovu a da je 215 m dugacak ili vise posto bih voleo da popunim spulnu zbog  boljeg izbacaja probao sam sa izolir trakom ali nije to to

hanter

Имаш нпр. формаксове али има и других произвођача са калемима од 275 и 300м па и 500 и 1000м.

Teme sličnog naslova (1)