Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.


trim

Pobili su svu ribu koja se mrijestila u Spreči i otrov je otišao dalje u Bosnu , trenutno je stigao do Modriče. Kažu da smrdi na kilometar. Izgleda da u Bosni nema mrtve ribe , znaće se za koji dan tačno stanje.
Plovak ja zakon

ivan3008

Te clanke na portalima sam vidio al ne znam jesu li realni ili samo senzacionalisticki, zato me zanima jel ima netko iz tog kraja da nam informacije iz prve ruke. Bas ovaj vikend sam proveo na savi kod zupanje i riba super radi strah me ne ode sve u k... A jos i zbog dozvole :sad: 

Spojene poruke: 01 Maj 2018, 23:04:48

Hvala na inf trim

šile

Citat: jugov poslato 27 April 2018, 09:15:09
Da li je neko već kupovao opremu-garderobu koju radi-šije firma DIG iz Batajnice.
Imam u planu da naručim neku jaknu i pantalone za loše vreme (kiša, sneg i vetar) pa su mi na jednom mestu preporučili ovu firmu.
Nigde nisma naišao na komentare i iskustvo, pa ako neko ima iskustvo da mi prenes.
Imam njihove pantalone oko 3 godine i skroz sam zadovoljan kvalitetom

Послато са MI 6 уз помоћ Тапатока


slob

Slabo poznajem IT pa bih molio nekog koji se u to razume da mi pomogne.
Nime, sve slike koje sam postavio na forum pomoću besplatnog host servera "postimage.org" su nestale, osim dve zadnje  koje sam postavio nedavno.
Pokušao sam da utvrdim šta se dešava i jedino što sam video je to da su sve moje ranije postavljene slike, na samom hostu, sada dobile drugačiju ekstenziju (ili kako se već to zove). Odnosno, u adresi, koja je ranije postavljena u tekstovima postova na forumu stoji postimg.org. ..pa onda adresa same slike. A sada su oni to preimenovali u postimg.cc, sa istom adresom sllke. I naravno forum ne može više da prepozna adresu koja više ne postoji.
Zašto se to događa? Pojma nemam.
Zadnje dve slike koje sam postavio opstaju na forumu jer imaju adresu sa posimg.cc. Ja to nisam ni primetio sve dok nisam slučajno video da starih fotosa više nema i počeo da čačkam da bih video šta se događa.

Osim toga, vidim da i kolege koje su ovih dana hostovali slike na postimage, imaju u adresi ekstenziju cc. Možda su i njihove stare slike takođe nestale sa foruma? Ne znam.

Zadnja slika koju sam uploudovao sa ekstenzijom  "org" je postavljena   7. marta ove godine, a prva sa ekstenzijom "cc" je postavljena 26. aprila. Znači da je do promene došlo negde između ova dva datuma.
   
Takođe, ja više ne mogu normalno da pozovem moj album na hostu. Jedini način da ga dobijem je da uploudujem novu sliku i tek kada se ona postavi dobijem mogućnost da uđem u album, preko Home/difault...
Šta se dešava?
Ako treba, poslaću vam i lozinku i mail adresu za ulazak na moj host.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

nemilose

Vlasti su blokirale postimageu "org" domen, ne znam iz kog razloga. Zbog toga su ovi prešli na "cc". Ako se reši problem, vratiće se nazad na org.
Možda administrator foruma može da promeni sve linkove, ali ne znam koliko je to izvodljivo.

vlada1978.

Sada sam zvao ministarstvo ima polaganje sada u utorak. Ali sam zakasnio. Biće ponovo za dva meseca. Predam dokumenta i kada položim dobijem licencu za mesec dana i onda je to to. Ekstra. Sve sam se raspitao. Jbg. mogao sam da sam znao i sada u utorak da polažem ima ispit ali sam zakasnio. Ali nema veze. Bitno je da znam sada kako i šta.
Strpljenje je umetnost nadanja.

slob

Citat: nemilose poslato 03 Maj 2018, 08:17:27
Vlasti su blokirale postimageu "org" domen, ne znam iz kog razloga. Zbog toga su ovi prešli na "cc". Ako se reši problem, vratiće se nazad na org.
Možda administrator foruma može da promeni sve linkove, ali ne znam koliko je to izvodljivo.
Hvala na odgovoru.
Znači u tom je stvar!
Mislim da nema nikakve šanse da administrator menja ekstenzije. Verovatno je to veliki posao. I šta ako se vrate na "org"? Menjaj ponovo. :cheesy:
Možda samo ovi sadašnji "CC", kojih ima malo, i ako su važni, da se naknadno postave na "org".

Bre, nemam sreće sa hostovima fotosa. priličan broj sam ih izmenjao i svaki me je posle određenog vremena ispalio. Sreća da imam sve slike u svojoj bazi na PC.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

djmisha77

Slob druze, probaj ovaj besplatan servis. https://mega.nz/
Ima aplikaciju i za android. Ima jedna lepa opcija za android, kada ga zabodes na punjac on automatski uploaduje slike (pod uslovom da imas net) i tako si stalno azuriran. Dugo ga vec koristim pored Dropboxa iako mislim da je Dropbox No1  smiley033
Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

slob

"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

Isa


ja ovo koristim, meni je odlicno. Samo sto se ne razumem uopste, pa sam juce postavio slike i pocese da mi ocenjuju sliku i komentarisu. Ranije niko nije ni gledao, pojma nemam sta sam uradio. Al vazno je da su slike sve na okupu. :cheesy:

ribolovacnis

 Drugari, za prvomajske praznike sam pecao babuska 10ak kilometara nizvodno od golupca.
Uglavnom ribocuvari nacionalno parka kada su pregledali ulov, na moju rečenicu da ću da pustim na kraju pecanja ribu su mi rekli da za to mogu da pišu prijavu. Korov riba i ne sme da se vrati.
U suštini to sam znao, ali me zanima da li je iko ikada za to popio prijavu?

Dva vuka

Nije. Niti će ... novim pravilnikom je regulisano da ribu koju si upecao na određenoj vodi , možeš vratiti u tu vodu  :wink: Možeš biti kažnjen jedino ako alohtonu vrstu prenosiš sa jedne na drugu vodu . Ribočuvari , izgleda, nisu dovoljno obavešteni  :cool:  smiley033
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Milan.M

Meneee nikada nece uhvatitiii!!! :cheesy:
Do duse prenosio sam autohtonu, sto je po meni ok, ali alohtonu osim babuske bas i nije pametno.

marina1983

To ako je nešto po novom , znam da je bilo zabranjeno
Skapirali da je to jedino što može da se peca :cheesy:



Teme sličnog naslova (1)