Vukovi sa DUNAVA

DUNAVE, MOJE MORE... => Dunavska birtija => Temu započeo: Jovica 23 Jun 2010, 17:48:32

Naslov: Godišnje druženje Vukova sa Dunava
Poruka od: Jovica 23 Jun 2010, 17:48:32
Na ovu temu me podstakla tema "Biti čovjek, kako to lijepo zvuči". Dali sam dobro postavio naslov nisam siguran što ne znači da ga ne možemo menjati ovako svi zajedno kad se već tako lepo slažemo i cenimo.Dosta puta kad vidim na forumu kako se okupila neka družina pa mi je prosto žao što i ja
nisam tamo.
Naime kako sam već ranije pisao da sam Radio amater i da stalno kontaktiram sa puno kolega koje često i ne znam već se samo čujemo preko radio talasa,onda mi pravimo jedan ili više skupova u toku godine i tu se sa nekima po prvi put i vidjamo.
Nešto slično je i ovde kontaktiramo ali se ne vidimo pa bi možda bilo pametno i da se sretnemo u većem društvu pošto predpostavljam da se poneki i vide, odnosno sretnu u toku godine. Razumem neko će reći ali grad u kome će se održava da postoje takmičenja ribolovaca, ali to je nešto drugo. Mi smo određivali grad u kom ćemo se družiti. Tog dana pre podne je takmičenje, a uveče je druženje uz muziku i normalno sa prenoćištem kome je dalje. Razumem kakva je situacija i da nam je sve skupo ali život ide dalje, možemo praviti skromnije. Voleo bih da vidim vaše razmišljanje na ovaj predlog, pa da napravimo zajednički zaključak.
B  I  S  T  R  O