Fudbal⚽

Započeo alexdja, 10 Jun 2012, 23:07:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zoran

Čistokrvni Zvezdaš od detinjstva. Samo sam prestao da budem euforičan kad uspeju da iz auta ubace loptu u igru  :lol:

DuleN

Ma i u ucescu je lepo pobediti jedan Liverpul od milijarde jevrakija... Dalje i da nista n eurade  - dovoljno je...

Jeremija

Ja sam ipak radostan, nisam euforičan, ali je lep osećaj. Da se razumemo, nisam navijač, čak ni ne pratim kako treba, jasno mi je da su velike šanse da je ovo jedini uspeh ove godine u grupi, al' opet se baš radujem. I svaka im čast, još jednom.  smiley033
Nou frks. Nou paniks.

mihabg

Zoki , normalno da smo euforicni... Dobili smo Liverpul i odlicno odigrali.
Sta treba vise od toga ?



Zoran

Ma sve to stoji, odigrali smo kako treba, dali dva lepa gola iz igre, trčali, trudili se, i zaslužili da pobedimo. Ali, imali smo i jako mnogo sreće ... stativa, par puta nam pogodili golmana, ispromašivali se ko Nemci onomad na Svetskom kad smo ih dobili sa 1:0  :wink: Hoću da kažem da su prolazili kroz 16 kao kroz sir i samo sreća nam je pomogla da ne primimo 3-4 komada. Imali su loš dan a nas krenulo  :smiley:

mihabg

A penal sto nam nisu svirali ?

Jeremija

Nisu pogodili golmana, bio je dobro postavljen, a oni savršeno pokriveni, nisu ni mogli bolje da šutiraju.  :ok:
Nou frks. Nou paniks.

Zoran

E pa sad, ti bi 3:0  :cheesy:
Trebalo je i onaj jedan crveni da im daju, ali prođoše samo sa žutim. Malo morgen bi se onda toliko švrćkali po našem 16-ercu. Kad se sve sagleda, dobro smo prošli. Uz savršeno postavljanje golmana  :cheesy:

simpson_H

Citat: jamal poslato 07 Novembar 2018, 18:58:00
Ovo je prvi put u istoriji da je nas klub pretrcao vise od klubova iz zapadne evrope.I kao takav treba da udje u nasu istoriju . xaxaxxaxa
Ovo nije istina. Zvezda je jos prosle godine pretrcala vise i od Kelna  i od Arsenala u grupnoj fazi a ove od Napolija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

Jeremija

Meni dosta ova 2, mi smo fin narod, ne ponižavamo gubitnike.
Nou frks. Nou paniks.

simpson_H

Citat: Zoran poslato 07 Novembar 2018, 19:05:46
Ma, kod nas je sve istorijsko  :rolleyes:  Za istoriju je i da smo imali toliko sreće, skoro kao protiv Salcburga kad smo se provukli. Srećom, to se ne broji pa računamo veliku pobedu. Mada, ne vidim neku veliku potrebu za euforijom, jer će nam onda još teže pasti gostovanje Nejmara i Mbapea ... Ali, učestvovali smo  :smiley:
Tek su ovo nebuloze. Mi smo juce odigrali takticki besprekorno. Nije nam sviran stopostotan penal. Prvo poluvreme smo ih demolirali u svim segmentima igre imali cak i egal broj pasova. U drugom smo se svesno povukli a napadali njihove igrace kao osice. Stajali blizu bas kako treba, 3 dana da smo igrali oni ne bi dali gol iz izgradjene akcije jer su ih imali NULA!
Sreca jeste bila protiv Red Bull-a ali ovo sinoc veze nema sa srecom.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

Zoran

Hvala na biranim rečima, kolega. Ali ja nisam toliko ostrašćen da bih tebi rekao da si nebulozan, pogotovo ne u vezi sa jednim običnim i nadasve lošim fudbalom. Statistika je čudo, uvek se povlači kad nema realnih argumenata. Imali smo pasova koliko i oni, ali uzaludnih  :smiley: I nismo se svesno vratili u svoj kazneni prostor, nego su nas sabili tamo da nismo znali gde smo  :cheesy: Ali OK, ti si uvek u pravu, ma o kakvoj temi da se radi. srdačno te pozdravljam i ostavljam te statistici  :cheesy:

simpson_H

Prijatelju o cemu ti pricas?

Oni nisu imali sut u okvir gola do 60-og minuta, jel tebi to jasno? I ti onda pricas o silnim pogadjanjima u naseg golmana? Ja sam posebno ostrascen kad neko prica ono sto veze sa zivotom nema, prosto ne mogu da otrpim svesne pa i nesvesne lazi i dezinformacije. Sta znace "uzaludni pasovi" koji rezultiraju sa dva gola u njihovoj mrezi? Kako su onda "uzaludni" bas bih voleo da cujem objasnjenje? A njihovi nisu uzaludni a dali 0 golova zahvaljujuci tim neuzaludnim pasovima? Gde su nas bre sabili koju si ti brate utakmicu gledao, jesi li svestan da 3 dana nisu imali sanse da naprave pismenu akciju, sve sto je moglo da se desi je da slucajno utrpaju gol. Ama ni jedan otvoren sut nisu imali, kapiras NI JEDAN JEDINI otvoren sut. Sve je bilo iz nekih nenormalnih pozicija. I onda ti pricas o nekim kampovanjima u nasem kaznenom, sta si ti gledao majke ti? Jedino ako nisi utakmicu pratio sa onim bolesnicima gay-pedo Vuleticem i jedinim covekom izbacenim iz sekte Panticem pa pao pod njihov uticaj.

I MOLIM TE prekini da IZVRCES moje reci, nigde nisam napisao da si nebulozan, vac da je ovo napisano nebuloza i neistina a onda i objasnio zasto. I to jasno i precizno a ne u fazonu "uzaludni pasovi".
A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

Ljusa

Liverpul je sinoc napravio samo jednu gol-sansu za ceo mec i to u prvom poluvremenu kad je Staridz promasio onaj zicer sa 8, 9 metara. Ovo ostalo su bili samo neki pokusaji i polusanse. Izdvojio bih jos samo Salahovu stativu posle blokiranog suta u drugom pol. Odbrana je odigrana za cistu 10ku.  :thumbup:
Sreca nema veze sa nasom pobedom, ali takodje mislim da su nas zestoko potcenili i ko zna kakav bi ishod bio da su maksimalno ozbiljno pristupili mecu. To svakako ne umanjuje Zvezdin uspeh. Mogu da kazem da je ovo najbolja Zvezdina utakmica koju sam gledao jos od one sa Bajernom kada smo kuci izgubili 3:2.

simpson_H

Apsolutno se slazem od reci do reci, podcenili su nas zestoko a kad je to Klop i skapirao vec je bilo kasno. U 14 evropskih utakmica na Marakani pod Milojevicem izgubili smo samo jednu od Arsenala i to kad smo imali igraca manje.
A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.