Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

amater-vk i 1 gost pregledaju ovu temu.

mi-ne


kostelli

Prešao sam ja forum uzduž i popreko, nisam neko koga mrzi da čita, ali u svakom slučaju, hvala za link. Probao sam kupovne crviće da obojim, ali mrka kapa. Shvatio sam da, ako bi stavio prehrambenu boju na komad mesa na kome bi se crvići pravili, dotični bi bili obojeni. Ali ja živim u stanu, sa malom terasom, tako da je pravljenje crvića za mene nemoguća misija. Danas crvendaći idu na probu, pa ću da javim o uspehu ili neuspehu istih u lovu na belice. :)

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока


mi-ne

Kutiju sa crvicima ostavis negde u prirodi (sakrijes ih), pa neka se tamo farbaju ukoliko to temperatura dozvoljava, da ne uginu brzo. Mogu oni malo i da izduraju.
Stan i crvi katastrofa... sve znam. :help:

kostelli

Probao, i bezuspešno. Boja se u vodi odmah spere. Silikonski crvići probani, 0 bodova. Mada danas se niti jedan lovac na belice nije proslavio. Pričam za Jovačko jezero, blizu Vladičinog Hana. Jedna grupa pijanih konja je ulovila jednu štuku oko 1,5kg. Zašto nazivam kolege konjima? Zato što obala izgleda ovako nakon što su je napustili. To nisu kolege ribolovci, to su konji, da izvinu te plemenite životinje.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока


mariano 81

To su klasične vaške. Najgore što ih ima svuda  po Srbiji. Ja sam isto probao sa Trabucco crvenim larvama komarca i ništa, džabe bačene pare.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


genjura


vladimir022

Slucajno uzeo te Guru dal 12 ili 14 drug izvukao kao od sale amura 10+kg..
Malene, al debela i ekstra jaka zica

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


Pedja1987

Ponovih se pre neki dan novim match stapom. Tubertini T-Match Infinity 15-40 sam zamenio Tubertiniem R18 Match 01, 8-25gr, 4.5m.

bulmil

kalvi su ti utisci,jesi ga testirao?

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka

Džamajka

Pedja1987

Jesam juce, nekih sat vremena. U sustini je dosta laksi u ruci a i ostriji je. Takodje i izbacaj je dosta bolji u odnosu na Infinity. Bas mi je legao.

bulmil

ja polomih nedavno mog highlandera..pukao na laganoj kontri.vadio sa njim amure i sarane ko od sale.stap bio bombona.verovatno je kvrcut bio negde a da nisam primetio.sad mu trazim naslednika.nesto bas primereno saranu i amuru na jezerima,a infinity mi se cini ok za to.

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka
Džamajka

vradojicic

Infiniti je fantastican match stap. Pogotovo 4.5m 15-40gr...
Meni su mecevi 4.5m prekratki a oni 4.8m su ili prejaki ili ekstremno nebalansirani.

Imao sam Infiniti 4.8m No limit i stap je odlican ali prejak za ono sto meni treba pa sam ga prodao drugu koji ce njim da cupa tolstolobike na Tisi.
Skoro sam video opasan match stap, odavno mi se match stap nije tako dopao. Sarfix Onyx 4.8m 25gr cini mi se.
Prelep, elegantan, lagan a ostar i jak...

Milane, imas na KP Daiwu F1 4.5m, mislim da je 30gr, match stap najvise klase po bas, bas dobroj ceni. Kolega nas sa naseg foruma prodaje jer ima jos 2 meca.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

bulmil

pogledacu buraz.hvala!

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka

Džamajka

Grof1204

Stigao mi je juce jedan kratez...













Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Dva vuka

 :smiley: Netjače, primiri se više.  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Teme sličnog naslova (10)