Bio sam na pecanju...............

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

baracuda

Ja sad dodjoh sa Dunavo al nista ulov'o  :rlol: :rlol:

pikeman

Bio večeras, bucov razbijao na površini.
Vija sitnu mlađ, prilazi obali na dva metra ali neće ni da pipne...


EsoX

I ja sam danas po prvi ove godine isao na bucova.. i slicna situacija.. sve se desava jako blizo obale a na meti mu je mladj, ribice velicine 2-4cm, tako da su gotovo svi strimeri koje smo poneli bili preveliki.. ali smo ipak uspeli da se upisemo sa par sitnijih..

Evo slika drugara kojeg smo tek nedavno navukli na musicarenje sa svojim prvim bucovom uhvacenim na musicarski pribor!kjovabi

Mali kratki izveštaj: Stigli s Dunava pre 20 minuta, potez od "pumpe" do "brane" kod Bogojeva. Oko 16 h prvi udarac, šaran divljak, lep ko lutka cca 10 kg al na štapu kod nekog "brke" na 50m od nas a mi čekali bucova i smuđosa i načekali se .... buca lupao ko lud i to komaaaaadi al ništa od smuđa jo 2 puta ništa a od 21h komarciiiiiiii... ludilo.... pa bilo nam je lepo!!
Što bi ja volo da pecam na moru,ih pa da me vidi moja Sosa!

na kanalu

ev bili ja,mojsa12 i drugar vlada danas na tamisu kod mosta u barandi...kisica ujutru,tamis bio prelep ali posle poceo da nadolazi,muti se i izgleda da mnogo petljaju sa branom zato sto cujem da mu vodostaj mnogo varira...klasika,osim sitnije bele na feedera,mamac secerac i crvitji imali smo samo tragove zubala(stujinog)na jednom kederu  :embarassed: ali,uglavnom je bilo fino,zezanje i uzivanje u drustvu i prirodi.tamo smo tek poceli,bice prilike  :cheesy:


veni,vidi,vici

dushann

AAa bio sam ja na Beverli Hilsu  :rlol: bio i pikeman :takoje:

Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

laki61

Pozdrav kolege.Ja bio juce sa drugarom ispod Djerdapa 2, izmedju 30 optimista i nista,mrtuo more. Neki vikendasi iz Zajecara i Bora kazu da za 3 dana nisu ni kedera uhvatili.Jasam na dubinku stavljao gliste, rovca , durdubaka i zabu i nista. :huh: :embarassed: :sad:
Rođen sam da pecam , a teraju me da radim !

dovla

Juče, Kićo i ja na Dravi, podusti...


Ne čuje se sa čardaka, pjesma stara, pjesma laka, otkad tebe nema kraj mene...

ossa

Ja večeras tamo kad ono jedan promašaj a drugi evo

Hej, haj baš nas brige...

retfala

Prošao sam na popravnom. Pao je jedan som na bućku 7kg. tako da su i ja upisujem za ovu sezonu. :cheesy:

Panonski Mornar

Evo malo da se ija prisjetim bio sam četiri dana tj od utorka do petka kamen vrlo poželjno mjesto za ribiče  šporanj ispred Bogojevskog mosta voda idealna hranio sam kuhanim kukuruzom dva puta svaki dan,prvi ujutro i u podne u ta četiri dana imao sam samo četiri pecanja u različito doba dana al nemogu ni ja svakog baš izvući tako da mi je jedan otišao sve skupa ja sam prezadovoljan pošto riba uopće nije išla Dunav je naglo padao rezultat su tri šarana ukupno 26 kg jedan 11, jedan ,8 i jedan 7 kg al tru d mi se iplatio ovaj puta nisam kroz bašču kuć ulazio  :takoje:
Kada sklopim oči nebom naiđu lađe,
zvona, lavež, komšijske svađe, miris svežeg oranja.
Ali kada svane vetri s reke zacvile. Znam, to tuže vodene vile, Dunav sedef odranja. Đ Balašević

ljubimdunav


kole

Ja sad stigao sa Dunava, ovde kod mene još nije krenula voda, ali je počela da se muti. Nekoliko njih , koji su pecali na dubinku su imali somčiće od 2-2.5 kg. Ja samo jednog smudja i jednu štuku. I smudj i štuka oko 1.5 kg. Slaaboooo  :sad:

jugov

bio sam na pecanj. :huh: :huh:
od tri dana na vodi osim kedera nisam nista ulovio, vise sam vodio racuna o nadolasku vode i kisi nego li o stapovima. ovo definitnivno nevalja za pecanje.  :sad: :sad: :grin:
дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

ljubimdunav

poželio spačvu,štuku , no ništa,baš ništa,mrtva voda, osim ovoga na slici..