Čari ribolova - RTV

Započeo Goachild, 02 Januar 2013, 10:58:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Goachild

Od decembra 2012 možete online da pogledate emisiju "Čari ribolova" na podcast servisu odloženog gledanja RTV.   smiley033


Klik na sliku ispod.Nudi Vam se opcija da istu preuzmete (download) desnim klikom miša na ovu sliku "save link as..." ili "sačuvaj vezu kao..."Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su nastale izreke da je ,,najgori dan proveden na pecanju bolji od najboljeg dana života bez pecanja" i da ,,ni Bog dane provedene u ribolovu ne računa u životni vek." Oslikavajući atraktivne ambijente u kojima se sportski ribolovci boreći se za taj dan života više, predaju svom najomiljenijem hobiju, sportu, strasti, ,,Čari ribolova" trude se da ,,upecaju" i gledaoce kojima ribolov nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

batarihter

...vratio sam se 15-20 godina unazad,kad sam odrastao na svet lova i ribolova.. :sad:
...Srbija do Bojkota...
...svuda je bolje,gde nas nema...

orka

Jako lepe reportaze,mnogo su mi draze emisije koje su napravljene na nasim terenima,od onih u inostranstvu..,pa makar bile sa manjim i skromnijim ulovima..,ali to je nasa stvarnost..,pa ipak ove emisije su dokaz da se jos moze lepo pecati na nasim terenima.. :thumbup:

mouseattacker

 Samo kada bi sam video bio u nesto vecoj rezoluciji, al' kad je zima i kad smo zeljni ribolova-i ovo je dobro. smiley033
Bio sam tri puta letos na Brzavi kod brane(bio sam u nedoumici da li je u pitanju DTD ili Brzava). Tu je ribnjak pa ima sarana na pretek, smugne nekako, doduse, sve vrste riba su zastupljene... :cool:

žex.rašeta

Ja ih pratim na RTV1 svakog pon. u 13.05h i bilo je lepih izveštaja sa raznih terena i još lepših predela koje režira i prenosi Mirko Kanjuh .
U jednoj od poslednjih emisija ( ili poslednjoj ) je pušten snimak varaličara koji se vraćaju čunom na obalu i u čamcu imaju od 7 štuka ( 3 ili 4 ) ispod mere.( ovo je moja procena  :takoje: )
Svi koji su gledali tu emisiju znaju o čemu pričam. Mislim da su oni prvi koji trebaju da se drže kodeksa i mera kod ulova po PS-u.
Nastavljam da ih pratim ..... :wink:
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

tomislav34

I meni se ćini da su ispod mjere. Mislim da je dovoljno uzeti jednu štuku koja je u mjeri. Ali, emisije su dobre.
... smuđ, šaran, a bogami i kečiga ... :)

Darko Wild

Hvala Goachild na linku smiley033.Prava stvar za ove zimske dane.Uh jedva cekam da krene sezona smiley001.

vvuukk

dobre,al eto i tu stukica,penkala...

Peter Tosh

Citat: orka poslato 02 Januar 2013, 20:57:33
Jako lepe reportaze,mnogo su mi draze emisije koje su napravljene na nasim terenima,od onih u inostranstvu..,pa makar bile sa manjim i skromnijim ulovima..,ali to je nasa stvarnost..,pa ipak ove emisije su dokaz da se jos moze lepo pecati na nasim terenima.. :thumbup:

To je to, bravo!

srdjan72

BOZE,daj mi da jednom u zivotu upecam VEEELIKU ribu da ne moram ceo zivot da lazem!

Goachild


nidzabgd


somborski lala


bogy man bites

Emisija koju najradije gledam sa svim vrlinama i manama koje ima! :ok:
u Bogya svaka puska ubojita

Pecaros

Zato smej se do smrti,pocni da zivis svoj zivot.

Teme sličnog naslova (10)