Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

gorann i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sa_le

 Rumenka, fider, slabo radila riba jutros  :rolleyes:





Mangup

Bio na Dunavu, kolega capio jednog 2.8kg, inace samo jede kedera gumu bas slabo odnosno nikako
Zver udara kad srce spava!

mrjr

Smudjokejarenje je u punom jeku.Tako i ja obigravam razne kejske budžake u potrazi za smudjem.Javljaju se sporadično i treba dosta upornosti ,ali ko ne traži Leba preko pogače  može lepo da prodje,ako je zadovoljan merašima/kilašima ...a za krupnije treba da se pogode razne okolnosti

Mangup

Na Dunavu se javlja na kedera iskljucivo i svi su ispod mere, tako da su za vracanje, bukvalno su oko 38cm i oko 900 grama i svi ko preslikani...
Zver udara kad srce spava!

orka

Tisa..deverika,crnooka deverika,šljivar,krupatica.. :ok: 







benx52

Sa Titelske strane, samo deverika, jedva nas dvoje 3-4kg i to vecinom na fider. Prekoputa je bas bilo dosta kolega, ali se niko nije pohvalio sa nekim znacajnijim ulovom.




dragan2006

Konačno mi se jutros sklopilo par sati da Fideram na Savi,sitna nosara razvaljuje na svaki zabac,ponešto i krupnije lupi.Šteta što nisam mogao duže da ostanem...

mrjr

Ista meta,isto rastojanje

   

Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока


pexon

I ja danas konačno ugrabio par sati za fideraj na Savi. Sitna bela jako kilavo uzima, praktično sam pecao na 16 udicu i 1 crva. Na četrnaesicu sa dva crveta skoro nikakvih dešavanja. Peševa samo dva, što je za pohvalu.

bojanljube

Danas sam se malo posle dugo vremena druzio sa Savom.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Bolje i los dan na pecanju, nego dobar na poslu.

Jeremija

Standardno, Dunav - Ritopek, ali ne na takmičenju. 1 štuka malo iznad mere i 1 smuđ 1,8kg, a izgledao je kao da ima 2,5kg. 2 utiska:

Fenomenalan - u petak sam na brzinu, bez prijavljivanja / konsultacije sa drugovima Vukovima, kupio RT SH nano spin 2,1m 40-80, baš za vertikalu koju stalno upražnjavamo u Ritopeku, uparen sa Ryobi Applause 4000, i super sam srećan, dobio sam apsolutno ono što sam i želeo, a još srećniji sam što se moja pretpostavka ispostavila kao tačna, biće jednog dana nešto od mene  :cheesy:

Maksimalno tužan - obe ribe su pune ikre, zato neću ni da stavljam slike u galeriju... jbg, ne znam šta više da kažem, a ne znam ni gde da skrenem pažnju, možda URS može da pokrene nešto po ovom pitanju. Ako je krivolov u punom zamahu, ode sledeća sezona do đavola.
Nou frks. Nou paniks.

mouseattacker

 Bela i dalje sjajno radi na Tisi. Bili smo juce, smrzli se u p.m. Na fider radi odlicno, vec po padu hranilice na dno ima opasnih udaraca. Uglavnom deverike i bodorke. Posto nismo imali nesto mnogo crva pecali smo na gliste i stiropor, velicina je od dlana pa navise.
Ono cime sam odusevljen je struna koju sam uzeo bas namenski za fider. Neverovatna detekcija grizova i jos bolji osecaj pri vadjenju riba. Definitivno nisam pogresio pri kupovini.

pexon

Danas radno pecaroški dan na Savi. Od 12 do tri sam sređivao mesto i okolno žbunje. Od 3 do pola sedam se malo fiderisalo. Sitna bela traljavo uzimala do pred mrak - od pola pet ni čvrk!

orka

Tisa...Kiša,vetar,blato.Divna kombinacija. :smiley:  Skoro kao u bunar,svega par deverika,mada se šaran s vremena na vreme "kupao",ali nije bio raspoložen za saradnju.Imao sam utisak da riba uopšte nije bila na dnu..Ali je zato bio raspoložen jedan prelepi pitomi labud koji je za čas pojeo veknu hleba..Skoro da sam mogao i da ga pomazim,tako da se praktično može reći da sam danas uhvatio muda od labuda.. :lol: :cheesy:








marina1983

Ti si vato bar nešto  :cheesy: od 7 do 4 , 6 balerina ortak i ja  , 30 kedera isto mesto gde je pre 1o dana radila kao blesava ni jedan jedini udarac .
Voda niža 22cm nego tada a bistra kao sa česme . Sipi kiša nigde žive duše oblačno dan za štuku samo za poželeti al jbg biće bolje idemo dalje  smiley033

Teme sličnog naslova (10)