Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

no names

Imate li iskustva sa Cukk praskastom prihranom,konkretno me zanima:
http://blinker.rs/shop/prihrane-cukk/p-o-n-t/
ili mozda ova:
http://blinker.rs/shop/prihrane-cukk/carp-1-2-3/
Komercijale,saran,metod i pelet hranilice.Hvala
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

darkonedeljkovic1981

zdravo kolege... planiram da pocnem sa ubacivanjem ribljeg brasna u prihanu.. pa me zanim kakva su Vasa iskustva... i gde moze da se nabavi... cena.... :help: :help:.pozzzzz :bye: :bye:

samuell

1 kg vde bream gold pro,100 gr kuvane konoplje,pola kese kuvanog frikom secerca(blendiranog ili izmuljanog),1kg sitne zemlje,1 saka poparenih crvica,krupna babuska se javlja na ovo,a imas za dva dnevna pecanja sigurno,ja sam pecao sa dva stapa,30 gr kavezne hranilice,uz neko normalno prihranjivanje,recimo na 10ak minuta po stapu..

Sax

Citat: darkonedeljkovic1981 poslato 12 Jul 2014, 22:40:52
zdravo kolege... planiram da pocnem sa ubacivanjem ribljeg brasna u prihanu.. pa me zanim kakva su Vasa iskustva... i gde moze da se nabavi... cena.... :help: :help:.pozzzzz :bye: :bye:

Mozes ga nabaviti u prodavnici stocne hrane ili ako na pijaci neko prodaje hranu za pilice i stoku. Riblje brasno je dobro ali ja ga vise ne koristim jer mi jako smrdi iako je ribi to dobar miris. Uspevam i bez njega da upecam ribu obzirom na riblji fond gde najcesce pecam.

ady

Citat: samuell poslato 14 Jul 2014, 01:04:22
,uz neko normalno prihranjivanje,recimo na 10ak minuta po stapu..

10-ak minuta po štapu??? Sve preko 3-5 minuta je bespotrebno gubljenje vremena! Često je i 3 min dovoljno da pokaže da nešto nije u redu i da treba da se vadi!

samuell

da 10ak minuta,milion puta sam se uverio da je to sasvim dovoljno za normalan ribolov kad riba relativno dobro radi,a kad ne radi mozes da bacas hranu lopatom svakih 30 sekundi,e to je vec bespotrebno gubljenje vremena,ali naravno,sve je to relativna stvar koja zavisi od mnogo faktora..mislim da je najbitnije privuci ribu na hranjeno mesto,i bacati u jednu tacku,sve ostalo je vec licni izbor svakog ponaosob.

prslook

Ima li ko iskustva sa Mix Timar hranom aroma jagode? I ako ima da li se mesa sa necim ili nema potrebe? Tipa crvi, secerac, prezla?
Nije bas jeftina i preporucili su mi je da je probam ovi ispod Pancevca...250 din je 1kg...Hvala unapred.
Red or dead

laki22

ok su te hrane, tj i vise nego ok. mada bi ja dodao 80 din i uzeo VDE pre

prslook

Hvala Laki...A da je meesam sa necim? I ako je odgovor da sa cime?
Red or dead

laki22

zavisi za gde ti treba ali u principu osnovni dodaci nece skoditi

prslook

Tisa, veca dubina...Standardno: crvi, drobljen secerac, malo prezle ?
Red or dead

samuell

Mozes sve to slobodno,dodaj i malo prosejane zemlje,mozes 1:1 slobodno

RiSb0

Ma dodaj sve što imaš, nema tu neke velike filozofije kad je slobodno pecanje u pitanju. Gledaj samo da se ne raspada brzo ako je veća dubina i vozi.

dragan2006

Samo pazi na te Timar hrane,gledaj im rok.Možda neko donosi iz Mađarske ali su uglavnom bajate do bola jer ih slabo ima.Mislim da niko to više ne uvozi na veliko,bar u Bg-u je ta situacija.A ovi na tezgama ispod Pančevca deru,tako da je moguće da im dosta dugo stoje,npr danas mi lik na onoj velikoj tezgi na kraju tražio 200 kinti za Čigrinu zemlju :grin:(da li je on lud,cena je svuda 130.)
Kad sam mu rekao,on kao pa gazda rekao toliko,bla,bla,bla - prevaranti!

gaja vl

imate  sada ovu 100 posto CATCH, odlicna hrana a nije skupa, daje dosta dobre rezultate, ima je i u formaxu,a mozes i direkno od proizvodjaca da narucis, cena je oko 120din+ptt
gaja

Teme sličnog naslova (10)