Prowess Excelia - NOVO

Započeo Carp Mania, 19 Decembar 2020, 19:34:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Carp Mania

Prowess Excelia u suštini predstavlja unapredjenu verziju veoma popularnog Starfall modela. Tako smo zadržali srž predhodnog modela,a to je blank koji je sada dodatno estetski i tehnički unapredjen . Kvalitetni Sea Guide provodnici od kojih je prvi veličine 50mm ,vršni je nemrseći od 16mm ,a ostali provodnici su jednostopalni čime smo dobili još bolje ponašanje štapa pod ribom,ali isto tako i lakše zabačaje. Ove štapove krasi ultra tanak blank u sivoj mat boji napravljen korišćenjem HM karbona i definitivno nudi fantastičan odnos cene i kvaliteta.

Prowess Excelia 12ft 3,25lb Univerzalnost na svom vrhuncu! Štap koji pokriva većinu situacija u šaranskom ribolovu. Veoma tanak blank brze akcije koji je sposoban za precizne i daleke zabačaje i sa dovoljno finoće za pravo uživanje u borbi sa ribom.

Prowess Excelia 13ft 3,5lb Ovaj štap je objedinio neke od esencijalnih karakteristika potrebnih da se dobije odličan i univerzalan šaranski štap. Brze akcije ali sa dovoljno mekoće u gornjem delu koja će amortizovati nagle udarce ribe i sprečiti spadanja, a ipak sa velikom rezervom snage u srednjem i zadnjem delu štapa što mu daje izuzetne bacačke performanse kao i snagu za kontrolu i najborbenijih riba.

http://carpmania.co.rs/saranski-stapovi-prowess-excelia


Teme sličnog naslova (10)