Preston Centris NT 4000/5000

Započeo Carp Mania, 25 Novembar 2020, 17:22:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Carp Mania

Preston Centris NT mašinice U razvoj Centris NT mašinica je utrošeno preko 2 godine i to kako bi se dobila ultimativna mašinica za moderni takmičarski ribolov. Korišćeni su najkvalitetniji materijali da bi se postigla trajnost i pouzdanost.Tako imamo rotor od kombinacije titanijuma i karbona, titanijumsku osovinu i aluminijumsko kućište.

Dizajnirane na kompaktnom kućištu sa super jakim Powerdrive pogonskim mehanizmom, super sporim oscilacilovanjem i Worm Shaft sistemom slaganja što ukupno daje izuzetnu snagu namotavanja i perfektno složen najlon. Prenosni odnos je postavljen na 5.0:1 da još jednom poveća snagu namotavanja, čineći Centris NT mašinice pogodnim za sve vrste ribolova sve do težih stilove feeder ribolova.

Još jedna od karakteristika koje se izdvajaju je NiTi preklopnik, ovaj izuzetno jak materijal se može saviti, ali će se vratiti u prvobitni oblik što će reći da nema više iskrivljenih preklopnika što se zna dogoditi ukoliko se u futroli nosi više montiranih štapova. Mikro podesiva prednja kočnica je neverovatno glatka zahvaljujući multi podloškama,a tu je i dugme za brzu promenu špulne.

Dva line klipa dolaze na svakoj špulni kao standard i čine ribolov u dve zone mnogo lakšim. Svaka mašinica se isporučuje sa rezervnom aluminijumskom špulnom, duplom i jednostrukom ručicom kako bi se povećala univerzalnost ovih fantastičnih mašinica.

http://carpmania.co.rs/feeder-match-ribolov/masinice-za-ribolov?product_id=4304&limit=100
vradojicic

Kao i Magnitude 520, telo i mehanizam je Zauber 4000, sve isto, izmenjeni rotor i stavljena veca spulna zbog uvlacenja. Produzena blago i rucica kod Magnituda...
Dobre masine, ocigledno im Ryobi radi masine, Preston masno prodaje ime...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

no names

Verovatno kao i Ryobi. Slao sam moju PXR  na servis pa mi majstor reče da je mehanizam njihov. E, sad jbg Ryobi ne nudi neke stvari koje npr meni trebaju (ne kažem da je i kod drugih tako) tipa dve plitke špulne, okrugli line clip, a i dizajn mi se svidja jako kao i ručice što se šrafe u pogonski.
Samo ime se plaća kao i kod svih, a to je opet u neku ruku dobro za onoga ko kasnije prodaje polovan pribor jer ime ipak drži cenu koliko toliko. Kome to nije bitno gleda drugačije.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

vradojicic

Slazem se. Znaju sta treba i urade to.
Mene je Magnitude 520 odusevio.
Predobro radi, mehanizam proveren, spulna povecana sa 51mm na 58mm te uvlaci 90cm, rucka produzena te povecana i vucna snaga, klip metalni i karbon lamele za ultra, ultra precizan dril...
100gr ne oseca...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

laki22

Ja prezadovaljan sa magnitude 520. Isterala dunav i tisu ove godine, namotana struna 010 perfektno, kočnica, klip.

Jedina zamerka je kad je spulna u donjem položaju, nešto lupne. Predpostavljam klizač menja pravac ili nešto, sigurno ne ništa ozbiljno.

Sent from my Huawei P30

Teme sličnog naslova (9)