Garbolino Silver Bullet Slim Feeder- POPUST

Započeo Carp Mania, 31 Mart 2020, 10:48:54

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Carp Mania

Garbolino Silver Bullet Slim Feeder

Još jedan novitet iz Garbolino kuhinje za 2020. godinu. Radi se o seriji dvodelnih fider štapova namenski dizajniranih za ribolov šarana na komercijalnim revirima. Karakteriše ih progresivno parabolična akcija i dovoljno rezervne snage da se efikasno manipuliše krupnim ribama. Silver Bullet je još tanji od svojih predhodnika sa veoma lepo odradjenim dizajnom. Ovde imamo i štapove sa težinom bacanja od 100g za vode sa pretežno krupnijom ribom, ali takodje ovi modeli će biti zanimljivi za ribolov na rekama ili fider ribolov iz čamca.

Opremljeni su sa tri vrha i to 1oz karbon ,1,5oz karbon i 1,5oz fiber koji je ujedno i najmekši vrh idealan za pecanje na jezerima i u situacijama kada riba jako oprezno uzima ponudjeni mamac.Napravljeni korišćenjem HR / IM karbona i opremljeni sa kvalitetnim T provodnicima,drška od kombinacije plute i EVA pene sa navojnim držačem mašinice.

http://carpmania.co.rs/feeder-match-ribolov/feeder-stapovi/garbolino-fider-silver-bullet-carp-feeder
Drill Junkie

First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

Carp Mania

Poštovanje  smiley033
Na zalost taj model nemamo na stanju. Bio je naručen ali nije stigao. U toj verziji imamo predhodni model Bulleta  smiley033

Teme sličnog naslova (10)