Garbolino Essential Feeder

Započeo Carp Mania, 29 Septembar 2020, 13:44:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Carp Mania

 Essential serija stapova se širi i sada pokriva gotovo sve tehnike fider ribolova,od long range feeder tehnike preko light fidera do metod tehnike. Garbolino-va nova generacija fider štapova dizajnirana je uz pomoć vrhunskih feeder ribolovaca Darren Cox-a i Rod Scott-a. Essential serija sadrži 5 modela ne uključujući Distance i Method modele. Sve ih krasi tanak blank od HM karbona koji ima rezervu snage u zadnjem delu što doprinosi izuzetnim bacačkim sposobnostima retko vidjenim na feeder štapovima ove finoće, takodje ta snaga je tu i kada je potrebno zamoriti krupnije primerke jer neće dozvoliti da se štap "zaključa" pod opterećenjem. Prva trećina štapa je mekša i omugućava brzo pecanje sitnije ribe bez spadanja. Pošto smo ovako razložili akciju štapa, moža će neko pomisliti da on nema savršenu parabolu pod opterećenjem ,ali to jednostavno nije tako.

Garbolino Essential 10ft Light Feeder Najkraći štap u seriji idealan za daljine do 20m i manja komercijalna jezera.

Garbolino Essential 11ft Light Feeder Sa dužinom od 3,3m ovaj stap je idealna alatka za takmičarski ribolov na dužinama do 30m .

Garbolino Essential 12ft Light Feeder Još jedan univerzalni takmičarski feeder štap predivne akcije. Dovoljno brz za precizne i daleke zabačaje,a ponovo dovoljno mekan da se koristi sa najtanjim predvezima i malim udicama. Težina bacanja je optimalno 60g.

Garbolino Essential 12+ft Bream Dolazimo do, po nama naj zanimljivijeg štapa u seriji. 12+ je multi model sa prolungom od 30cm koju je moguće dodati ili skinuti u toku ribolova. Bream u nazivu govori da je ovaj stap dizajniran za ribolov krupne deverike koja zna biti dosta daleko od obale. Sa ovim stapom daljine od 60+ metara su lako ostvarive,a njegova progresivna akcija će sprečiti otkačinjanje ribe. Težina bacanja je 70g.

Garbolino Essential 13ft Medium Najduži i najsnažniji štap u seriji sa težinom bacanja od 100g je optimalan izbor za ribolov na većim daljinama ,i preko 70m.Jednako dobro će odraditi ribolov deverike na divljim vodama ili šarana na komercijalnim revirima.
http://carpmania.co.rs/garbolino-essential-feeder-stapovi

glos

Predobra drška. Takvu bi` birao za vobleraški štap.
Za džigeraški bih ipak metalnu kapu stavio.
ZOV

Teme sličnog naslova (10)