Čime prihranjujete mesto na samom startu? By: Izletnik Date: 28 Maj 2010, 14:21:31
Poz, vuci i vukovi

, posto se blizi pocetak pecanja sarana, iako
je bilo slicnih pisanija, mislim da bi bilo zanimljivo da ko je voljan
napise cime prihranjuje mesto na samom startu. Neko je vec krenuo da hrani, neko nije,
no vodostaj divlja pa mozda ni ne treba zuriti,barem je tako na Dunavu
Odg: Cime prihranjujete mesto By: srdjan72 Date: 28 Maj 2010, 15:52:02
Ja vec neko vreme hranim kuvanim starim kukuruzom cisto za pocetak a kasnije menjamo jelovnik.Kolubara na koju sam se izmestio sa Save je visoka i kao oranje ali zadovoljavam sujetu.Cim malo izbistri pocinjem sa malo raznovrsnijom hranom.
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: Izletnik Date: 28 Maj 2010, 20:53:45
ja isto bacam kukuruz, pomalo, pa malo vise, i pecam na isto, gledam i da se
arome poklapaju ( med, skoljka

)....
Spojene poruke: 28 Maj 2010, 21:01:58
i naravno pogace neka moja varijanta. pricali vec na tu temu

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: profesor Date: 29 Maj 2010, 00:41:59
Ja prvo krenem sa hlebom i prekrupom,da dodje sva riba i to dobro hranim.E kada vidim sta se naj cesce javi posle 7 dana urednog hranjenja onda vidim sta tu mogu da
ocekujem.desi se i da promenim mesto.E ako se javi 1 saran onda predjem na secerac 500gr ujutru itd

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: Izletnik Date: 29 Maj 2010, 11:16:01
interesatno profesore

...nego, razmisljam nesto zar se nece na hleb pre javiti bela, i babuska,
poz
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: srdjan72 Date: 29 Maj 2010, 12:13:55
Da se umesam,dodje bela na solilo pa za njom i saran.
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: profesor Date: 29 Maj 2010, 12:20:51
Bas kako rece srdja,saran u neku ruku i voli da ima izvidnicu.Prvo krene bela pa krupna baba pa se onda saran umesa i eto atrakcije.Ja licno bacim 2 za sarana a na bolo cepam babaju

em nije dosadno em kane i po neki sarko (vidi umom profilu)

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: Izletnik Date: 29 Maj 2010, 12:24:26
ja sam letos isto tako radio, ipak volim al ne mogu bas samo da bacim
i dugo da cekam, pa onda jedan stapic ide za babusku i deveriku na hranilicu
i tu bude desavanja uvek. svakom slucaju hvala na informacijama

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: srdjan72 Date: 29 Maj 2010, 12:29:36
Profesore sta kane,pa kod tebe pljusak.Jel Ti i Ja pecamo na istoj Savi?
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: profesor Date: 29 Maj 2010, 12:32:29

nije srldjo ,pjlusak je kad krene u avgustu u gajackom pa spojis 10 dana od 3 do 5 kom dnevno

pride dvadestak kom babuske oko 1kg.

na istoj samo malo se potrudi da nadjes mesto,obicno par dana budi u zoru na vodi i prati sta se jutrom izbacuje i gde .
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: srdjan72 Date: 29 Maj 2010, 12:40:45
Jel to ono Gaj,Dubovac?Neki tip iz Obrenovca zakupio u Gaju cini mi se na Dunavu neki ar zemlje i kazu ubi se od ribe.Ako je tako kao sto kazes deder neku informaciju vise,mada cini mi se da sam negde video temu u tom pravcu.Licno nisam tip ribolovca koji se seljaka ali ako je to sto kazes tako i postoji varijanta da se nikome ne smeta onda je vrlo primamljivo.
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: profesor Date: 29 Maj 2010, 12:48:58
Imas srdjo temu gajacki dunavac,procitaj pazljivo i imaces odgovore na neka pitanja

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: srdjan72 Date: 29 Maj 2010, 12:52:45
Ok,vec je iscitah.Sve jasno.
Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: ladikimre Date: 29 Maj 2010, 13:01:34
Kuvani Kukuruz i kugle staog hleba prvih 4-5 dana posle toga samo kuvani kukuruz,na dan pecanja kuvani kukuruz i pelete ,pošto pecam i na kuvani kukuruz a i na pelete ,pa nek šarani odluče šta im više odgovara.

Odg: Cime prihranjujete mesto na samom startu By: profesor Date: 29 Maj 2010, 13:05:42
Naravno i hleb,jel prvo bela dodje i pokupi bubice,glistice i sl a to odvlaci paznju saranu ima sve svoje i onda krenes kukurzom ili na sta vec pecas
