Stiropor na DTD By: Marko111 Date: 17 Maj 2010, 15:06:05
Da li neko peca na kanalu DTD na stiropor i kakvi su rezultati ? Cuo sam da oce i krupan amur i saran na stiropor na naleti, jel neko imao iskustva sa tim ?
Odg: Stiropor na DTD By: milos dasovic Date: 17 Maj 2010, 15:10:28
pecaju sad na kanalu u novom sadu na stiropom krupnog meleza i po kojeg sarancica od kile izvade.
Odg: Stiropor na DTD By: Marko111 Date: 17 Maj 2010, 15:15:31
Taj deo kod Novog Sada me najvise i zanima...
Odg: Stiropor na DTD By: milos dasovic Date: 17 Maj 2010, 16:24:57
pa tamo ti i najvise rade sa mrezama i trokrakama

Odg: Stiropor na DTD By: Sax Date: 22 Maj 2010, 23:01:16
Miloše znaš li neka mesta u Petrovaradinu za pecanje a da može kolima blizu da se priđe? Imam dosta pribora pa nije lako pešačiti dugo....Znam za rukavac Dunava ali nisam tamo dugo pecao.Ako znaš neku baru,kanal...napiši..
Odg: Stiropor na DTD By: igy Date: 21 Jul 2010, 23:00:43
stiropor je meni najefikasniji uglavnom u proljeće a onda dobro rade i druge pop up montaže,čak i kokica nabodena direktno na udicu sa jako kratkim predvezom je znala napravit dar-mar
Odg: Stiropor na DTD By: rajko tehnium Date: 27 Jul 2010, 10:14:51
Pecanje na kuglicu stiropora nekad daje dobre rezultate na kanalu DTD a ja koristim jedan od sledeća dva načina pecanja:
a)na udicu stavim jednu kuglicu stiropora-tada obratim pažnju na to da kuglica stiropora bude ta-
ve veličine da udica sa stiroporom minimalno lebdi iznad površine dna.
b)na udicu stavim kuglicu stiropora pa dodam jednog crvića pa opet kuglicu stiropora pa opet crvića i na kraju opet kuglicu stiropora.Normalno i u ovom slučaju pazim da ovaj sistem bude dobro izbalansiran tj. da lebdi iznad površine dna.
Odg: Stiropor na DTD By: masinac Date: 27 Jul 2010, 13:02:54
Marko111, na kanalu DTD ispod prevodnice radi melez i bela na stiropor na dubinku sa hranilicom

Odg: Stiropor na DTD By: milex Date: 05 Avgust 2010, 12:31:20
Godinama pecam na kanalu DTD moje iskustvo je da amur obozava hranjena mesta sa mladim kukuruzom obicnim ubranim sa njiva ,kada se mesto ocisti sa mladim kukuruzom tada dodajem stari kukuruz (potopljen pa kuvan)i zito isto tako pripremljeno kao stari kukuruz i opet dosta mladog kukuruza.Dok se baca samo mladi kukuruz dolaze mali primerci od 3,4,5,6 kilograma ,a kasdnije dodavanjem starog kukuruza i zita dolaze veci primerci.Otisao sam daleko od teme stiropor ,amur obozava kada nesto leluja u vodi jos ako je to njegova omiljena hrana extra udarac .Amur se hrani drukcije od sarana zato treba obratiti paznju na to gde i kako mu plasirate hranu.

Odg: Stiropor na DTD By: Cope021 Date: 26 Avgust 2010, 12:28:53
Kolega pod nickom drmrspec je specijalista za amura na kanalu.U galeriji možete videti nekoliko njegovih ulova.Meni je mnogo toga objasnio, inače je Kisačanin pa praktično živi na kanalu
Verujem da svaki savet dobro dođe

Odg: Stiropor na DTD By: srdjan72 Date: 26 Avgust 2010, 14:19:00
Milex daj jos informacija vezanih za prihranu i prezentacije ali i svega sto znas a podelio bi sa nama.
U stvari molba se odnosi na sve koji imaju bilo kakva iskustva.Posebno mi je interesantno to sa stiroporom.
Odg: Stiropor na DTD By: kviskons Date: 30 Avgust 2011, 23:49:16
Da li stiropor moze da se dip-uje ili obogati nekim aromama?
Odg: Stiropor na DTD By: Goachild Date: 31 Avgust 2011, 09:21:43
Možeš samo da ga umočiš i to je sve. On ne upija ništa jer se koristi kao izolator, itd...
Odg: Stiropor na DTD By: Bakisan Date: 31 Avgust 2011, 11:11:56
Penasta guma u tabli, koja se koristi za podizače, može da se dipuje jer upija taman koliko treba.
Odg: Stiropor na DTD By: kviskons Date: 31 Avgust 2011, 11:48:27
Za kakve podizace, kako izgleda penasta guma?