Vukovi sa DUNAVA Mamci & primame
Pages: 12
Jagodica bobica By: telekom Date: 23 Mart 2010, 22:55:02
Ajmo Vukonje recepti za JAGODU sad ce prolece i na kojoj vam je vodi bolje radila!
Odg: Jagodica bobica By: Lesinar Date: 23 Mart 2010, 23:06:10
Sta ja znam...nekako Jagodu nisam cesto koristio....kod mene u prolece pali jako mnogo Med od BuzzBait-a a i u glavnom njihove bojle koristim.

Odg: Jagodica bobica By: ladikimre Date: 27 Mart 2010, 18:57:00
 Ja ne znam za ostale ali ja na Jagodu počinjem da pecam tek kad cvetaju drveća pored vode. smiley033
Odg: Jagodica bobica By: telekom Date: 27 Mart 2010, 19:55:51
Jagoda se pokazala barem sto se moje vode tice ( Dunava),veoma dobar mamac.Pored sarana dobro se javljala i krupna mrena,a bilo je i deverika preko kile i to na boilu 16 mm.Evo danas sam bio pre podne da probam mada je voda jos hladna,poneo jagodu i kukuruz secerac,pa malo na hranilicu jedino je na jagodu pipala bela.Iskljucivo je sam pravim mada cu od ove godine malo probati i gotove. Nije losa ni Melegova  a i cena je prihvatljiva.Inace pecala je od temperature 10-12 pa sve do polovine novembra odnosno 8 stepeni kada je zadji i uhvacen.
Odg: Jagodica bobica By: ladikimre Date: 27 Mart 2010, 21:26:07
 Ja sezonu uvek počinjem sa kukuruzom arome meda+rakija od kajsije i sa kukuruzom  sa aromom smrdljive ribe ,pa tek kasnije isprobavam druge arome,pošto sezonu lova na šarana počinjem na Tamišu , sa ovima sam imao najviše uspeha u proleće. :takoje:
Odg: Jagodica bobica By: srdjan72 Date: 27 Mart 2010, 21:34:35
Ovih dana sam u hranilicu mesao neku hranu sa mirisom jagode i bela je tukla u sumrak kao blesava ali nisam imao potezanje sarana.Inace jagodu nikad i ne koristim nego me mrzelo da odem do grada da uzmem proverenu aroma za sva god.doba[skoljka]pa uzeh tu u najblizoj radnji.
Odg: Jagodica bobica By: milos dasovic Date: 27 Mart 2010, 21:38:46
ja sam napravio sad boile za sarana sa aromom jagode vanile tuti friti,skopeks, bakin kolac pa cu da isprobam mada mislim da su sada u prolece najbolje mesne boile kao sto su skoljka,riba,rak,... a na leto vanila jagoda i ostalo  smiley033
Odg: Jagodica bobica By: ladikimre Date: 27 Mart 2010, 21:51:49
He he evo ga jedan moj čovek u razmišljanju. :ok: :cheesy:
Odg: Jagodica bobica By: Sax Date: 08 April 2010, 18:46:29
Da li je neko umakao kukuruz,peleti ili neki drugi mamac direktno u med? Vredi li to raditi ili ne?
Odg: Jagodica bobica By: milos dasovic Date: 08 April 2010, 19:04:20
kukuruz u med- pa moze da stoji u medu ali jedno godinu dana minimum, a za palete  :lol: jos to nisam cuo raspadnu se kolega  :lol:
Odg: Jagodica bobica By: Lesinar Date: 08 April 2010, 19:41:55
Citat: Sax poslato 08 April 2010, 18:46:29
Da li je neko umakao kukuruz,peleti ili neki drugi mamac direktno u med? Vredi li to raditi ili ne?
Ja sam to radio ...znaci bojla od meda i onda ga dipujem u pravi med.I mogu reci da se dobro pokazalo.
Po meni na mojoj vodi bolje se pokazala aroma meda nego jagoda.
A ovde vidis svi pricaju obrnuto da vocne bojle idu u prolece jer mu treba puno vitamina posle zime a u leto i jesem smrdljive jer tad mu trebaju proteini radi zime...e sad budi pamertan....
Odg: Jagodica bobica By: emo vasilev Date: 08 April 2010, 19:52:29
Kukuruz u med - kod nas je aktualna primama -


Odg: Jagodica bobica By: Sax Date: 08 April 2010, 20:27:37
Hvala Vukovi.

Spojene poruke: 08 April 2010, 20:29:00

Sutra ću probati pa ako bude nešto,javljam
Odg: Jagodica bobica By: TopMix Date: 08 April 2010, 20:30:33
E bratko Emo, pa kod vas u Bugarsku visok standard kad prihranjujete sarana sa cukk med (kako vidim na slike). Ako prihranjujem sa desetak kg kukuruza dnevno, pa do penzije cu da radim samo za cukk firmu...
Odg: Jagodica bobica By: damjan Date: 08 April 2010, 20:40:09
dobro je zrno pre nego sto se potopi u med,malo izbusiti,da upije med,tako ce duze zadrzati slatkast ukus.
ako kukuruz vise dana drzite u teglici,pomesanog sa medom,zrnevlje ce da se stvrdne i skupi. :takoje: