Vukovi sa DUNAVA Dubinka & feeder
Pages: 123
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: Hemingway Date: 22 Mart 2010, 10:28:07
he he to bi ispalo kao u mog jednog prijatelja Carapana (Krusevac)  on je uvijek govorio ,,slano slatko,ziv ti ja!,jos jedno parce pa vise necu"...tako bi bilo i Saranima ..
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: ladikimre Date: 22 Mart 2010, 20:48:11
Jedno pitanje ? Ja isečem hleb na kocke odnesem u kanti kod drugara {mesara} on kad kolje usipa krv u kantu na hleb koji ja kasnije u kesicama stavljam u zamrzivač,po potrebi ga vadim i kad se otkravi ja sve to izgnječim rukom i tako ga dodajem{mešam}u prihranu.Jel ja to tako dobro ili grešim što tako radim :question:
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: profesor Date: 22 Mart 2010, 22:06:45
Ne gresis,ali sa tim hlebom dobijas ne potrebnu kolicinu za zamrzavanje.zahvati ti krv u kantu i dodaj samo secera u prahu ili razmuti u vodi obicab i dodaj u krv,Hleb izaziva vrenje a ako ti do kuce trba 30 min i vise u letnjem periodu  :no: .Ovo je moje misljenje i iskustvo u koriscenju ne znaci da i ti moras tako,Inace gledaj da hleb sto manje koristis..stavljaju dosta aditiva u njega a riba bas to i ne podnosi bas  smiley033
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: ladikimre Date: 22 Mart 2010, 22:11:38
Hvala na objašnjenju,probaću tako pošto ima logike u ovome što si mi napisao :tongue:
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: profesor Date: 22 Mart 2010, 22:18:38
a ako pecas soma u razblazenu ( ne puno) krv ostavi par sati pijavice  :thumbup: mora da da rezultate
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: ladikimre Date: 22 Mart 2010, 22:25:55
To sam već radio samo davno jer ne mogu da nađem pijavice.
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: Hemingway Date: 23 Mart 2010, 09:28:06
Kod nas ima u Apoteki pijavice( nije vic).. :takoje:
mozda i kod vas ima pitaj ..
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: ladikimre Date: 23 Mart 2010, 12:58:14
 Ovde kod nas u Zrenjaninu nema u Apotekama,{ mi ovde imamo samo pijavice  koji nama vade krv sa iglama} :cheesy:
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: srdjan 019 Date: 08 April 2010, 23:17:09
Krv ( iskljucivo teleca-juneca ) kao dodatak prihrani za dunav se pokaozao super , bar meni , na ovom delu gde lovim  , u kombinaciji sa crvicima se pokazao kao odlicna primama za krupnu mrenu i deveriku , tolko dobro se pokazao da ga stalno imam po nekoliko flasa zamrznutog u zamrzivacu . Nisam siguran mada mislim da je koriscenje sveze krvi kao mamac ( zgrusane ) ili kao dodatak primami zabranjen , mislim da je samo dozvoljeno koriscenje dehidrirane krvi .Pozdrav .       
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: srdjan72 Date: 09 April 2010, 07:43:23
Ranije sam redovno u periodu kasna jesen-zima-prolece koristio u hranilicama dehidriranu krv[star-fish]i davalo je rezultate ali vise nemoze da se nadje kod nas u Obranovcu.Ima fazon sa sundjercicima isecenim po potrebama i velicini udice.Sundjere potopite u svezu krv pa na sunce da se malo stvrdne pa na udicu ili sveza krv u posudi na dohvat ruke pa cesce vadjenje i zabacivanje.Davno sam negde procitao da na ovaj fazon pecaju klena na voznju. smiley033
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: profesor Date: 13 April 2010, 20:02:18
Ima i ovde Hemingvey,,stoje za kasom  :lol:  :lol: Nema to ovde.
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: Hemingway Date: 14 April 2010, 10:23:46
Profesore..he he  :lol:..njih iza kase ima ko gamadi ... :cheesy: :cheesy:
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: profesor Date: 14 April 2010, 11:55:28
Ima jedan sistem sa krpom kako se hvataju pijavice,ali da me ubijes ne mogu se setiti sta jos.I to ostaje preko noci u vodi itd,itd.Ako neko zna neka postavi kako nahvatati,mislim da je naj bolje iz vode u kojoj pecas da ih tu i hvatas.
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: srdjan72 Date: 17 April 2010, 09:44:27
Moze krpa ali je bolji fazon mrtva kokos ili slicno.Zaseci je,vezi pa s* ramana u baru.Posle nekog vremena vuci,beri pa nazad u vodu.
Odg: Susena Krv ili svjeza u Hrani By: Bakisan Date: 21 April 2010, 14:06:16
Atomizirana krv ili
ti sasusena, treba da se koristi u rano prolece i kasnu jesen. Kada temperatura vode predje 18 stepeni samo ce napraviti kontra efekat. Treba je umereno dozirati, najbolje je ne mesati sa prihranom nego je dodavati po malo u vec napravljenu hranu. Ubacivati krv u izvornom obliku, osim za soma, je promasena tema.