Pečena pastrmka By: pikeman Date: 16 Oktobar 2009, 00:15:18
Jedna od najukusnijih riba mi je pastrmka.
Veoma je bitno da je sveža. Nakon što se usoli spremna je da se uvalja u kukuruzno brašno. Tako pečenu je najviše volim.
Kod pečenja pazite da ostane u komadu...
Pečena bi trebala da izgleda ovako...
Obavezna je salata, uz pečenu ribu najviše volim ovu...
Na kraju bi trebalo da ostane samo ovo...
Prijatno!
Odg: Pečena pastrmka By: Damir Date: 16 Oktobar 2009, 00:19:51
e nisi bio baš gladan kada je ostalo mesa na kostima
Odg: Pečena pastrmka By: pikeman Date: 16 Oktobar 2009, 00:27:08
Mora i mačak nešto da pojede.
Odg: Pečena pastrmka By: dushann Date: 16 Oktobar 2009, 00:47:47
Ja kad tako pečem obavezno dodam belog luka u prahu u brašno pa onda uvaljam bude mnooogooo ukusnija bar meni
Odg: Pečena pastrmka By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 16 Oktobar 2009, 06:02:57
Auuuuuuu što ju oblankira nema tu ni za miša malog a kamoli za mačka jedino moš gledat u tu kost
Odg: Pečena pastrmka By: Hauba Date: 16 Oktobar 2009, 10:54:31
Pikeman, super odradjeno
Samo, kalife su ruzne za popizdit, na 10 km se vidi, da su iz ribogojnice
Odg: Pečena pastrmka By: ravucobir Date: 16 Oktobar 2009, 12:23:25
Pikemane probaj da uvaljas u BRASNO a ne u kukuruzni GRIZ!
Odg: Pečena pastrmka By: Bigash Date: 16 Oktobar 2009, 12:29:24
Nije ni griz hrdjav, kad se fino poprzi pa hrska pod zubicima
Odg: Pečena pastrmka By: ravucobir Date: 16 Oktobar 2009, 13:43:31
Ma uostalom RIBA je vazna
Odg: Pečena pastrmka By: Bigash Date: 16 Oktobar 2009, 13:45:49
Jes, samo , sto rece Haubica , ove pastrmke sto se prodaju kod nas su
Odg: Pečena pastrmka By: pikeman Date: 16 Oktobar 2009, 14:36:50
Nažalost kod mene ima samo ovakvih. Uvek ih kupujem četvrtkom jer tada donose sveže u ribarnicu kod mene.
Ravucobir, u pravu si. Ovo što je na slikama je griz a ne brašno. Meni je tako lepše, sa grizom ko što reče Bigash budu hrskave pod zubima.
Odg: Pečena pastrmka By: dovla Date: 16 Oktobar 2009, 14:47:34
Hmmmmmm......mljaccccccccccc....Gdje me nađe!?
I ja obožavam pastrvu, i vjeruj i sam je ovako pravim, nekad eksperimentiram pa u tepsiji je pečem
zajedno s krumpirići, ali onda folijom prekrijem, uz puno povrća unutra, pa se onda ona više
raskuha i lagano zapeče, nekako jednostavnija za jesti, lakše kosčice odvajam.
Sad si me ogladneo, odoh ja u kuhinju, ali danas na meniu lignje!
Odg: Pečena pastrmka By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 16 Oktobar 2009, 15:27:06
Citat: ravucobir poslato 16 Oktobar 2009, 12:23:25
Pikemane probaj da uvaljas u BRASNO a ne u kukuruzni GRIZ!
Malo protljaš vegetom i solju onda uvaljaš u brašno i na vrelu mast nema bolje
Odg: Pečena pastrmka By: kawasaki Date: 04 Januar 2011, 16:57:55
Super sve samo morao sam primjetiti da nisu svjeze one pastrve.
nije to ni strasno ali ako su dan-dva moraju im se oci sjajiti
Odg: Pečena pastrmka By: gaovica Date: 04 Januar 2011, 17:53:14
ma los mu fotoaparat
, pastrmka ako nije svjeza sva joj rebra ispadnu,ja nejedem te ribnjacke al razumjem kad nemoze drugacije, i ja bi volio da probam manica,al ovde ih nema pa bi i solucije sa tovnim bila prihvatljiva,kad bi se uzgajao. inace tovljena pastrmka ide iz trebinja za vojvodinu, pakuju ih u led i to poluzive, nepitajte,neznam detalje