Vukovi sa DUNAVA Udice
Pages: 1
Garbolino Hair Rig X-Power 2563BN By: no names Date: 06 Maj 2020, 11:49:32
U poslednje vreme sam nakon razočarenja u udicu koju godinama koristim za method feeder tehniku konačno pronašao model udice koji mi u potpunosti zamenjuje omiljenu udicu pa čak mi daje i neke bolje karakteristike. Omiljeni oblik pri ribolovu šarana mi je oduvek bila Iseama.
Ova Garbo udica je upravo tog oblika s tom razlikom da je zakrivljena u jednu stranu i s tim se poboljšalo i onako odlično ubadanje. Debljina žice ni predebela, a ni pretanka već nešto izmedju. Izuzetno je jaka i realno male su šanse da je riba otvori. Oštrina ni malo diskutabilna....lepi se za prste. Imam nekoliko ribolova sa njom i za sada drži oštrinu kao i prvog dana, a ulova je bilo dosta. Testirao sam je na jezeru u Pivnicama koje mnogi poznaju po velikim i borbenim šaranima i teškom terenu gde je potrebno ribu u prvim naletima čupati i odmaknuti od granja u kojem se nalazi. Položila bez problema. Moram napomenuti da za sada nemam ni jedno spadanje ribe sa nje.
Udica se izradjuje u veličinama 8,10,12 i 14 i pored pomenute tehnike method feeder preporučio bih je za sve one koji pored šarana i amura love mrenu na rekama i potrebna im je jaka udica. Spada u srednji cenovni rang i cena za pakovanje od 10kom je 310din. Izradjene su u Japanu, a ko je proizvodjač nisam uspeo da saznam i ako sam pitao brend menadžera Garbolina.
PS: Veličina udice je realna tako da vas ne zavara veličina sa fotografije jer su ih spakovali u mala pakovanja.