Pečeni glavoči By: kviskons Date: 06 Novembar 2013, 17:23:35
E da je nahvatati malo peševa, onih većih, pa na mast.

Odg: Pečeni glavoči By: djmisha77 Date: 06 Novembar 2013, 17:51:13
Pa zar se i oni jedu? To prvi put cujem! Meni nema lepse od crvenperke i bodorke a bogami i koja deverika.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Odg: Pečeni glavoči By: petar_kozic Date: 07 Novembar 2013, 09:03:35
Lepse od smudja.
Odg: Pečeni glavoči By: djmisha77 Date: 07 Novembar 2013, 11:51:27
Druze ako hoces navatacu ti 200 kila pa peci do mile volje! Da ne idem u off, znas li ti da su oni jedni od glavnih prenosilaca skoro svih ribljih zaraza i parazita.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Odg: Pečeni glavoči By: petar_kozic Date: 07 Novembar 2013, 11:53:47
Na vrelu mas` nema nista da prezivi.
Odg: Pečeni glavoči By: vladimirv015 Date: 07 Novembar 2013, 12:34:54
a koliki je taj veci pes? sto bi bio za vrelu mast? ja najvece sto sam upecao su kao prst i to je to...
Odg: Pečeni glavoči By: ellesar Date: 07 Novembar 2013, 13:27:52
Zasto da ne, svaka recna riba je jestiva, neke su samo ukusnije od drugih. U principu, pes nebi trebalo da ima lose meso, kad se uzme iz koje porodice dolazi, jedino je je.ada ciscenje. Kostiju nema puno. Ima krupnih ko dlan, al` opet treba imati zivaca za ciscenje.
Ja bi ih jeo u slast,al da ih neko drugi upeca, ocisti i spremi

Odg: Pečeni glavoči By: kviskons Date: 07 Novembar 2013, 13:57:11
Ja sam ih svojevremeno jeo, i sada bih ako nadjem vremena da ih ocistim.
Za uloviti ih nije problem, cele godine rade ko ludi.
E sad za parazite, treba proveriti, ni smudjevi nisu svi zarazeni.
p.s. ovo sto se uglavnom lovi na Dunavu su u stvari glavoci, a ne pesevi
http://vukovisadunava.com/ihtiologija/glavoci-(neogobius-sp-)/
Odg: Pečeni glavoči By: tomislav34 Date: 08 Novembar 2013, 19:27:52

greota je mas trošit na ovo
Odg: Pečeni glavoči By: Pirke vuk s Tise Date: 08 Novembar 2013, 21:35:27
Морао би да будем много, много гладан, па да испржим Пеша,а и онда би размишљао, шта сад......

Odg: Pečeni glavoči By: OLOVO Date: 09 Novembar 2013, 14:24:12
Lepši okus nebi osetio ,a servira se uz ladno belo.Kod pojedinaca izaziva euforiju..pušta nešto kod prženja..Dakle meso je extra kvaliteta ..kostiju nema , čišćenje je zanemarivo.
Odg: Pečeni glavoči By: bladerizer Date: 09 Novembar 2013, 16:13:34
Ja sam ga jeo pre desetak godina i njega i grgece i mogu vam reci da je bilo lepo i ukusno a moglo bi se i ponoviti.
Odg: Pečeni glavoči By: zex.raseta Date: 09 Novembar 2013, 16:42:01
Sve poštujem i verujem ali....neka hvala !
Toliko mrzim peša da mi u startu nije simpatičan a ukusan pogotovo , mrzim ga. Toliko puta na feeder trese vrh u koji

i ...on ! Ne bih ga pržio nikada izuzev da budem siguran da se neće odkoprcati u vodu pošto ga bacim na obalu

.
Odg: Pečeni glavoči By: djmisha77 Date: 09 Novembar 2013, 17:27:39
Ma dajte ljudi nismo valjda spali da od sve ribe pecemo i jedemo peseve?! Svaka cast ali mislim da ga ni u vojsci ne bih jeo!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Odg: Pečeni glavoči By: kviskons Date: 09 Novembar 2013, 17:44:24
A na čega liče kečige od 15cm koje se uredno prodaju na
Limanskoj pijaci, kada se ispeku.
Sutra ću baš slikati.
Peš je riba kao i svaka druga, jedino ne naraste kao som.
I na moru ne jedemo svaki dan "ribu od kamena",
i sardela je riba, prvoklasna.
