Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1
Bundeva By: pikeman Date: 05 Oktobar 2014, 21:22:57
Volite li jela od bundeve? smiley157

Juče u pokretu iz kola videh ove "monstrume" od bundeva... :cheesy:




Odg: Bundeva By: specialized Date: 05 Oktobar 2014, 21:30:41
Slatka pita od bundeve...   :tongue:
Odg: Bundeva By: orka Date: 05 Oktobar 2014, 21:33:59
Tolike bundeve prvi put vidim.,"kapitalci"  :eek:  Kako su ih podigli.,dizalicom?Koliko mogu biti teske?
Inace bundevu obozavam.,tacnije pitu bundevaru.,tepsiju mogu da smlatim ocas posla.. :cheesy:
Odg: Bundeva By: srdjo_ Date: 05 Oktobar 2014, 21:37:00
Nadjoh na brzinu za sta jos moze da posluzi.

http://www.plovidba.info/vesti/plovidba-camcem-od-dzinovske-bundeve.html
Odg: Bundeva By: goran1 Date: 06 Oktobar 2014, 09:03:03
http://www.heute.at/news/welt/art23661,1078978  smiley033
Odg: Bundeva By: tomislav34 Date: 06 Oktobar 2014, 20:23:40
Osim pite, mogu i odlične čorbe da se prave.
Odg: Bundeva By: Jeremija Date: 06 Oktobar 2014, 20:53:40
Ili pecena sa cimetom... Ili pecena rendana sa pecenom rendanom jabukom pomesana pa sa cimetom... I na obe verzije slag odozgo... Jaoooooooooooo...

Idem u Pirot iduci vikend, Boze zdravlja, po nekolikijeh komada bele pecenke... Jaooooooooo.....
Odg: Bundeva By: DakiNS Date: 06 Oktobar 2014, 21:35:56
Kod mene porasle ove godine između 15 i 20 kg komad, a ja sav ponosan , a sad me ovi postideše
Odg: Bundeva By: orka Date: 06 Oktobar 2014, 21:54:51
Ima vise vrsta bundeva i ne mogu sve da porastu kao one na slici..
Koja je razlika izmedju bundeva i tikvi?
Odg: Bundeva By: tomislav34 Date: 07 Oktobar 2014, 11:04:00
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/bundeva-od-cak-630-kilograma-tomislavu-je-donijela-pobjedu-387411
Odg: Bundeva By: Drug Bojan Date: 07 Oktobar 2014, 18:37:18
pikemane ti monstrumi su najverovatnije bili u transportu do kikinde gde se za ovaj vikend odrzavaju dani ludaja (cetvrtak,petak, subota, nedelja). tu se uzgajivaci ovih divova takmice cijaja je teza, a ima i kategorija za najduzu tikvu koje idu i do 3 metra.
mi kuci tamanimo "tamburice" u corbicama, pitama i sokovima u koje moze da ide neka druga aroma... mada meni odgovara i bez arome.