Klopa na brzaka By: limovac74 Date: 02 Avgust 2013, 00:03:20
Sam u kući treći deo na plus 40
a mora da se nešto stavi u kljun .Znači otvaram vrata od špajza ,otvaram frižider, kupim na šta naiđem i onda ovako nešto ispadne:
Ulje na 2.5 (obavezno Dijamant )
Hvatam se za prve viršle (ne gledam na rok trajanja da se ne bih zamislio ...
).sitno se isecka i stavi na ulje DIJAMANT
Dok se viršle rumene na ulju D......T u jednu dubuku posudicu se ubaci produkt od koke nosilje 2,3,4...bez ljuske, malo soli i bibera ,ulupa i doda nešto mlečno najbolje sitan sir ,ja sam ovog puta u frižideru imao neki jogurt marke "Balans"(koji je možda već vrisnuo ) .Umešati sa jajima .
Kad viršle porumene na ulju D... dodati umućevinu i sjediniti.
Služiti uz domaći paradajz (ovaj to nije) i hladni jogurt iz krigle . PRIJATNO!