Odg: Štuka na skušu? By: kico Date: 21 Februar 2009, 15:09:48
može i za stajaću

Odg: Štuka na skušu? By: EsoX Date: 21 Februar 2009, 16:09:49
Prijatelj je sa uspehom lovio stuku i na girice... klasicnim sistemom na balerinu i sa jednom trokrakom...
Odg: Štuka na skušu? By: kico Date: 21 Februar 2009, 19:16:21
nakraju kad budem išao pecat štuku,morat ponjet sve vrste morskih riba

Odg: Štuka na skušu? By: ULJEZ Date: 22 Februar 2009, 18:37:24
moram se preračunat
pa naručiti svježu ribu
pa makar bankrotirao i možemo probati
Odg: Štuka na skušu? By: baracuda Date: 05 Mart 2009, 19:30:54
Citat: pikeman poslato 20 Februar 2009, 23:27:46
Evo kako to rade Englezi...
Au bre pikemane pa ovo je mnogo dobro. Nista, cim prestane zabrana eto me sa skusama na vodi. Nisam ni sanjao da cu pre pecanja morati da idem u ribarnicu. Pa mislice ljudi da sam tamo i stujke kupio (ako ih upecam, naravno)

Odg: Štuka na skušu? By: na kanalu Date: 26 Mart 2009, 10:32:18
evo jedan zanimljiv clanak na ovu temu zato sto cu cim prestane lovostaj forsirati malo skusu,cak i maze sa mirisima dok se temperatura vode ne poveca
http://www.elektrokoil.co.yu/poljomagazin/86/1-1.gif
Odg: Štuka na skušu? By: baćko Date: 17 Novembar 2009, 01:09:41
Evo sad naiđoh na ovo , a taman sam čitavo predavanje napisao na temi kod Vladelo valjda varalica ili živi mamac, no nije važno dodao bih jednu vrrlo važnu činjenicu koju vidim da niste spomenuli a po meni je to možda isto toliko važno kao i miris ako nije čak i malo važnije a to je ukus. Voda ima tu sposobnost da ribljoj populaciji raznosi mikroelemente ukusa hrane pa riba uz miris ima i pobudu u čulima vezanu za ukus a to su baš ona ulja koja se doduše sporije rastvaraju u hladnoj vodi ali informacije o ukusu ipak stižu do grabljivice i to je presudno, to se može odraditi i sa varkama raznim sprejevima i umakaljkama i automatski naša varalica postaje lovna a možda do tada ništa nije uradila.

Odg: Štuka na skušu? By: na kanalu Date: 17 Novembar 2009, 11:48:50
probajte i ovo,narocito sada i kasnije u zimu...isecite skusu i jedno lepo parce zakacite za jedan krak trokuke,a na drugi kraj stavite kedera.mozda i vi fino prodjete....

Odg: Štuka na skušu? By: STUKOLOVAC Date: 28 Maj 2010, 23:56:29
gde god da sam gledao u prodavnicama smrznutu skusu,sve su bile prevelike za mamac,cak i da se isecka ostaju nezgrapne gromade...
Odg: Štuka na skušu? By: Vladimir Date: 01 Jul 2010, 16:22:26
A otkad štuka ima problema sa velikim mamcima?

Odg: Štuka na skušu? By: STUKOLOVAC Date: 04 Jul 2010, 00:47:46
nema niti je imala,ali kad kazem prevelike,onda na bas prevelike i mislim...30cm i vece,a s obzirom da pecam na Savi a ne na Delti Urala...znam sta pricam...

Odg: Štuka na skušu? By: Vladimir Date: 05 Jul 2010, 14:30:05
Pa iseci parče dužine 12 cm, stavi dve trokrake i udri, s jednom skušom imaš mamac za 3 štapa.

Odg: Štuka na skušu? By: STUKOLOVAC Date: 07 Jul 2010, 23:00:40
ma znam nego vise bi voleo da nadjem negde "skusice" koje bi u komadu legle na na jednu XXL trokraku...
Odg: Štuka na skušu? By: Vladimir Date: 08 Jul 2010, 01:17:34
Teško da ćeš naći male, sve koje sam video u prodavnicama su porcijašice, tako da seci na tri dela i bacaj.

Odg: Štuka na skušu? By: STUKOLOVAC Date: 08 Jul 2010, 01:23:31
veruj mi da nema hiper-super-mega-giga-ultra marketa cije frizidere nisam komplet izvrnuo i jok,nema "skusica",bice filetiranje ali ne verujem da moze pruziti rezultate kao da sam je prezentovao u komadu...