Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123
Odg: Cubok By: Slavic.Blood Date: 13 Maj 2012, 13:28:11
Uh...kad pogledam ovo i sit ogladnim, kako da ne drži ovakva hrana, još ako se propisno zalije. :thumbup: Ekipa i ja smo za prvi maj obarili 5 kolenica, za doručak, svako smazao po jednu, ceo dan smo ih rastvarali sa alkoholom. :rolleyes:

Odg: Cubok By: juzba Date: 13 Maj 2012, 21:29:20
Pikeman, ovakve teme bi trebale biti strogo bez slika smiley112 smiley116
Odg: Cubok By: dushann Date: 14 Maj 2012, 01:18:40
Ako je već bez slika onda mora jedna grupna kad krkamo :smiley: :cheesy: :wink:


Odg: Cubok By: KOSAVA Date: 14 Maj 2012, 01:29:00
Ovakve fotografije su dobre za one koji su na dijeti :tongue: moram do frizidera, izvini Dulija :lol: smiley033
Odg: Cubok By: pop1307 Date: 14 Maj 2012, 01:33:08
bome se i meni apetit sada apetit otvorijo,i ja cu do sporeta.da vidim sta je ostalo od danas xexexe :cheesy:
Odg: Cubok By: pikeman Date: 29 Decembar 2012, 18:39:55
Dijetalni obrok... :rolleyes:


Odg: Cubok By: pedja81 Date: 29 Decembar 2012, 19:58:22
pikeman aj se menjamo nudim ti ono sto sam postavio u temi rostiljanje za cubok  :lol:
Odg: Cubok By: tomislav34 Date: 29 Decembar 2012, 20:15:53
Izgorit će vam želuci od tolike papričurine  :lol:
Odg: Cubok By: ellesar Date: 29 Decembar 2012, 21:56:35
Na sve se živ čovek navikne :takoje:
Uh sto je bio dobar, 6 jezika govorio :thumbup:
Odg: Cubok By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 29 Decembar 2012, 23:23:39
I sedmi zamuckivo  :lol:
Odg: Cubok By: ellesar Date: 30 Decembar 2012, 11:11:40
A to je od piva :cheesy: ......jedno je zavrsilo i u cuboku :thumbup:
Odg: Cubok By: dushann Date: 17 April 2015, 21:57:10
Jedan od pre neki dan sa kampovanja pored Dunava :-)









Odg: Cubok By: dragan2006 Date: 17 April 2015, 22:01:25
Ljudi, pa dajte recept !!! :help: :question: :question: :question:
Odg: Cubok By: ellesar Date: 17 April 2015, 22:59:28
Ma koji recept, to nemozes zeznuti (sem ako zagori) :cheesy:
Koliko junetine i sitnisa( nogice, repovi, srce, uvca, jezik) upola toliko luka, kuvas na belo, znaci samo zacini (biber, so, zacin, lovor, kim) bez paprike jedno 2 sata. Dolivas vode po potrebi. Posle dodas papriku slatku,ljutu i 10 minuta pre kraja moze po ukusu malo sitnog belog luka.
Gotovo je kad stavis ruku u paru iznad kotlica i drzis je par sekundi, onda je stisnes u pesnicu i polako je otvaras, ako osetis da se ruka sva ulepila....gotovo jeeeee :rolleyes:
A mozes i izvaditi jedan papak, pa ako je mekan...to je to :wink:
Odg: Cubok By: Goachild Date: 17 April 2015, 23:53:37
Najgore mi je kada ovako kasno, vidim ovo pa bih da umočim pola 'leba ili barem okrajak. Onako da bude pun safta!  :clap2:
Gladan sam.  :sad: