Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 17 Novembar 2011, 22:47:12
Luk i mleveno meso prodinstati, dodati začine po želji.
Odvojiti stručkove od klobuka.
Klobuke nafilovati mesom pa na vrhu preliti pavlakom.
Zapeći u rerni nekih pola sata.
Krajnji rezultat bi trebao biti ovakav...
Prijatno!
Odg: Filovani šampinjoni By: ellesar Date: 18 Novembar 2011, 11:46:38
UUuuuuuuu,gladan li sam sada,svaka cast za ovo i ja ih radim cesto kad nadjem krupnijih sampinjona
samo ja i nozice dinstam sa lukom i mesom i zavrsavam od gore sa sirom,ali mislim da je bolje ovako sa pavlakom
,bude malo masno sira kad narendam.
U svakom slucaju znam sta cu sutra za rucak
Odg: Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 18 Novembar 2011, 11:55:04
Stručkove takođe propržim. Dobiju šmek kad se prže uz filovane klobuke.
Odg: Filovani šampinjoni By: Bigash Date: 18 Novembar 2011, 11:56:38
Klobuke
I uzeti po dva klobuka i spamprchiti u lignju, pa tek onda u rernu
Odg: Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 14 Februar 2012, 13:32:50
Danas ponovo na meniju...
Odg: Filovani šampinjoni By: dushann Date: 14 Februar 2012, 13:57:10
Al ovo lepo izgleda
nisam odavno ovo jeo al uskoro ću morati
Odg: Filovani šampinjoni By: belveder Date: 14 Februar 2012, 14:30:47
moze i slaninica na sitne kockice, vegeta i sir
Odg: Filovani šampinjoni By: apatinac Date: 14 Februar 2012, 14:48:23
Strogo zabraniti ovakve postove u ovo doba. Radimmmmmmmmmm....
Odg: Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 15 Oktobar 2015, 13:43:08
Posle dosta vremena...
Odg: Filovani šampinjoni By: VladimirR Date: 21 Oktobar 2015, 14:46:54
Zapečeš zajedno sa pavlakom ili pavlaku dodaš kad izvadiš iz rerne? Jel ovo na prvoj slici pre stavljanja u rernu mast? Na kojoj temparaturi?
Odg: Filovani šampinjoni By: pauk Date: 21 Oktobar 2015, 17:39:42
Ovo je odlicno! ja u fil sitno iseckam mocarelu ali bas dosta, pa kad se ona istopi probije pa zatvori
onda povadim da se malo ladnu pa ih ispohujem sa prezlama!
Odg: Filovani šampinjoni By: bladerizer Date: 21 Oktobar 2015, 22:16:37
uuuuuu sad sam video ovo prvi put definitivno pravim uskoro i slikam
Odg: Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 22 Oktobar 2015, 15:34:28
Citat: VladimirR poslato 21 Oktobar 2015, 14:46:54
Zapečeš zajedno sa pavlakom ili pavlaku dodaš kad izvadiš iz rerne? Jel ovo na prvoj slici pre stavljanja u rernu mast? Na kojoj temparaturi?
Mast je u pitanju, peče se na nekih 250 stepeni, pavlaku dodajem u zadnjih 10-15 minuta.
Odg: Filovani šampinjoni By: VladimirR Date: 22 Oktobar 2015, 15:36:51
Danas probam i slikam.
Hvala
Spojene poruke: 23 Oktobar 2015, 08:58:59Evo i slika. Odlični i ukusni, s tim što sam u masu dodao so, biber i beli luk u prahu! Mada može svašta. Mašti na volju
Odg: Filovani šampinjoni By: pikeman Date: 04 Novembar 2018, 13:22:20
I tako...