Vukovi sa DUNAVA Reke
Pages: 1
Ušće Tamiša u Dunav By: emissary Date: 02 Maj 2011, 13:49:19
Pokušao sam da nađem o ovom mestu neko slovo ali bezuspešno...
Da li tamo sme da se peca??? Ima onaj mali usek gde može lepo da se priđe... Čuo sam da se to zove "kifla"...Vukovi, jel zna neko nešto o tom mestu????
Evo linka na google maps ako neko ne znam na šta mislim....
Odg: Ušće Tamiša u Dunav By: ady Date: 02 Maj 2011, 17:35:12
Nije bas neko mesto za preporuku, bez obzira koliko super izgleda i koliko prema svoj logici treba da bude dobro.
Auto ostavljas odmah iza pumpe na jednom prosirenju pa peske dole. Mozes na dve vode da pecas. Jedna je ta "kifla" a druga je zivi Tamis. Kifla je bolja za babaju i sitnu stuju a zivi tamis za deveriku. Posebo ispod mosta za bucova i ev. probati soma. Tu ima 2-3 mesta i ako ne poranis bice garant zauzeta. Mozes se probiti kroz siblje nizvodnije (blize uscu) i probati tu, ali samo kratke stapove ponesi jer je skoro nemoguce zbacivati od nadvijenih krosnji. Od komaraca se ne moze ziveti. I tu Dunav ima presudan uticaj na lovnost. Ako uspes da se probijes do samog spica mozes da probas da dzigujes ili pojuris bucova.
Odg: Ušće Tamiša u Dunav By: draganintel Date: 02 Maj 2011, 18:01:05
Ja sam jednom pecao tu. I neverujem da cu vise. PozzZ
Odg: Ušće Tamiša u Dunav By: 1vujke Date: 02 Maj 2011, 19:39:05
Pošto ne poznaješ ovaj teren pretpostavljam da nisi iz pančeva tako da ti ne savetujem da dolaziš ovde da pecaš na tom mestu... U kifli se sem sitne bele(štukica-penkala i dosta cverglana) ne može upecati ništa drugo!

Definitivno mesto nije vredno pomena osim ako ne hvataš kedere, njih ima kolko oćeš! :cheesy:
Odg: Ušće Tamiša u Dunav By: emissary Date: 02 Maj 2011, 20:39:21
Hvala Vukovi...Nisam iz PA, iz BG-a ali moj zet jeste, a sada i sestra  :cheesy: ... Što se prilaza kolima tiče, juče smo se spustili skroz do vode i može da se prođe, utabali su ali odlična je informacija što se ribe tiče, što neko gore reče po logici bi trebalo sasvim lepo da se peca, Dunav blizu, ima odakle da dođu ozbiljni komadi ali eto...Sve u svemu džaba truda....U svakom slučaju hvala.