Vukovi sa DUNAVA Tereni za ribolov
Pages: 12345
Odg: Izrada mjesta za ribolov - ispod površine By: MIF Date: 23 Mart 2012, 20:45:29
Sitno granje je pripremljeno,čekam da se još malo osuši i u Savu!

Odg: Izrada mjesta za ribolov - ispod površine By: b.jovica Date: 23 Mart 2012, 22:05:33
Uh, ne da je dobra temaaaa :) :thumbup: Mislim da svaki pecaros sanja o ovako necemu u manjem ili vecem obimu i svaki od nas ima neke dodatke od ideja za svoj teren :idea: Svaka cast ko se setio da ovo malo raspravimo! :) Ja sam pravio sprud kod mene na 57mom km na Savi.. Obala je prepuna kamena, mislim da su ga navozili nekad da bi se obala stabilizovala. Dno je muljevito, uglavnom ravno na ovom delu tako da je za ribu bilo kakav zaklon ili promena strukture vazna!  :takoje: Sprud sam pravio od obale, gomilao danima kamenje i sad imam otprilike tri metra u duzinu a mozda metar i po visine. Nameravam da nastavim ovog leta a sad mi dadoste ideju da napravim sprud i dalje od obale, na otvorenoj vodi... Kamenje je poveliko, jedva ga podizem sam a ima i komada koje nemogu dici, tako da mislim da ce to biti prilicno stabilno i da ce se odrzati.. Jos kad voda malo unese taloga izmedju kamenova, ima da bude pravo malo brdo pod vodom!  :cheesy:
Odg: Izrada mjesta za ribolov - ispod površine By: dusan carp Date: 07 Januar 2013, 01:51:20
Pecam na kanalu DTD,vec tri godine,iskljucivo sarana i nemogu bas da se pohvalim ulovima.Pa pokusao bih malo da obezbedim svoje mesto na kome pecam,da ubac grane.Tko cu zastititi svoje mesto od pecarosa,od lovokradica,a i trava mi nece vise praviti problem...tako da bice jednim udarcem ubijam tri muve...

Odg: Izrada mjesta za ribolov - ispod površine By: orka Date: 07 Januar 2013, 11:01:37
I ja sam nekada razmisljao o potapanju panjeva,granja,debala i slicnih stvarcica..,ali nikada nije doslo do realizacije jer bez camca je tako nesto nemoguce izvesti..,ali sam zato na Savi sa splava pravio mesto za skobalja  :rolleyes: .,napunim pun ranac kamenja(sodera),pa buc u Savu,i tako bezbroj puta..,okolni setaci su se krstili..,verovatno su mislili da sam pobegao iz "Laze Lazarevica"  :lol: :lol:
Odg: Izrada mjesta za ribolov - ispod površine By: b.jovica Date: 07 Januar 2013, 17:07:07
Ne j**e lep vec uporan!  :cheesy: