Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1
Šatobrijan By: Barjak Date: 09 Decembar 2010, 18:56:36


potrebno

- 500g goveđe pečenice debljine 5cm
- 150g maslaca
- 1 veza peršuna
- 1 dcl ulja
- 1 kašičica bibera
- so po ukusu

priprema

Izlupajte,posolite i spustite na zagrejano ulje meso.Pržite ga naglo sa jedne i sa druge strane.Zatim smanjite toplotu i istiha ga dalje pržite,premazujući ga umućenim maslacem sa sitnim sackanim peršunom i biberom.Kada je Šatobrijan pečen, servirajte ga tako šte ćete odozgo staviti krišku umućenog maslaca.
Odmah služite.
Odg: Šatobrijan By: Slaven Date: 09 Decembar 2010, 19:00:44
Daj neku sliku da možemo smiley112  smiley033
Odg: Šatobrijan By: ctpaba Date: 27 Decembar 2010, 08:22:28
przi se sto manje na sto jacoj vatri tako da unutra ostane zivo i krvavo, ali dovoljno da bude toplo i mekano.