Vukovi sa DUNAVA Mamci & primame
Pages: 1234567891011121314151617181920
Odg: DIP By: krle77 Date: 06 Avgust 2011, 22:02:03
heavy svaka čast,smućkao si ga za medalju,a da miriše to bez daljnjeg.a što se tiče ambarca drzi ga koliko hoćeš.zato je najbolje u dve teglice.ja sam čak u jednu teglicu stavio i tigrov orah.prošle godine sam video da se prodaje varijanta čili,pa rekoh da nebacam pare,napraviću sam.kriza!!!
Odg: DIP By: ladikimre Date: 06 Avgust 2011, 22:12:52
Jel si ti video koliko ambarca on ima u pozadini slike ?


trebaće mu poveća tegla ...
Odg: DIP By: krle77 Date: 06 Avgust 2011, 22:22:03
vidi,ako mu zahvale tegle šaljem brzom poštom!
Odg: DIP By: Emanuel Date: 08 Avgust 2011, 16:16:45
 :cool: ambarac u dip-u spreman :thumbup: , probacemo kad se vratim za jedno 2 nedelje  :rolleyes: :bye:
Odg: DIP By: sveta976 Date: 18 Avgust 2011, 12:43:08
Majstori evo vam jedan dobar recept za Dip.100 ml bombonskog sirupa,50 ml surbitola,10 ml arome po izboru,20 ml glicerina i 20 ml tecnog zasladjivaca.Provereno dobro.
Odg: DIP By: rulerus Date: 18 Avgust 2011, 23:57:47
E ovaj Svetin obecava. Probam obavezno.  :takoje:
Odg: DIP By: thug Date: 11 Septembar 2011, 10:57:22
Citat: sveta976 poslato 18 Avgust 2011, 12:43:08
Majstori evo vam jedan dobar recept za Dip.100 ml bombonskog sirupa,50 ml surbitola,10 ml arome po izboru,20 ml glicerina i 20 ml tecnog zasladjivaca.Provereno dobro.

Da nije preslatko?
Odg: DIP By: srdjan72 Date: 14 Septembar 2011, 20:18:37
Kome?  :huh:
Odg: DIP By: Dusannn Date: 22 Oktobar 2011, 18:09:23
Heh, nezaboravi da je surbitol isto što i tečni zaslađivač.
Odg: DIP By: rulerus Date: 24 Oktobar 2011, 16:08:35
 A gde da nadjem bombonski sirup?  :shocked: :shocked:
Odg: DIP By: bdelitee Date: 05 Januar 2012, 15:59:48
ako ste se vec odlucili da koristite dip domace radinosti onda netreba preterivati, treba odrediti jedan nosac bilo to da je bombonski sirup(odlican nosac) med, zasladjivac ili propilenglycolum jer kako je kolega napisao to kosta kao i jedan solidan dip poznatog proizvodjaca.Propilenglycolum je odlican nosac (1l=1000din) i uz dodatak par mililitara arome i nekog aminokiselinskog dodatka dobicemo dobar zdrav i lovan dip sa dodatkom zelatina ili gustina mozemo mu regulisati gustinu.Veliko je pitanje sta se sa dipom zeli postici i na kojim vodama pecamo ali je zasigurno da ce nam pomoci da skrenemo paznju ribi na nas mamac.Uglavno sta sam hteo reci netreba gomilati srodne stvari (povecava cenu) i bazirati se na zdrav signal kao sto su aminokiseline, betain.Sta cemo dipovati to je posebna prica i to zavisi od dosta stvari a i od vas samih.Posto nijedan biljni broizvod nije njegova hrana to jes nema je u vodi i nehrani se sa njom prirodno nebi ulazio i raspravu tipa kukuruz vs boila.
Odg: DIP By: psycho30 Date: 18 Januar 2012, 11:21:08
...samo da dodam da je i pravljena verzija bez glicerina sa dodatkom 15ml aminokiselina.
Odg: DIP By: srdjan72 Date: 18 Januar 2012, 23:20:03
Izvinjavam se ali sta sa" pravljenom verzijom ..."?   smiley033
Odg: DIP By: psycho30 Date: 19 Januar 2012, 12:32:58
..pardon,moja greska,zablenuo sam se pa i nisam obracao paznju. Odgovor je bio na konto svetinog dip-a,svi sastojci su isti kao i kolicine jedino je umesto glicerina stavljen nutrin minamino.
Odg: DIP By: sveta976 Date: 22 Januar 2012, 21:51:57
Ta tvoja pravljena verzija sa nutrin minaminio kiselinom je samo sa aromom skoljke,koja jos nije isprobana.Sve ostalo je dalo dobre rezultate.Videcemo kada se malo prolepsa sta ce bolje da se pokaze.