Vukovi sa DUNAVA Plovkarenje
Pages: 12
Milo Special Breme 2,5kg By: djole_dalj Date: 06 Septembar 2010, 15:48:43
Pozdrav... Ovako, kupio sam Milo Special Breme 2,5kg.
Za desetak dana imam takmičenje na Dunavu pa me zanima šta mislite da bih trebao dodati u hranu kako bi ona bila još atraktivnija za deveriku i kesegu (naravno pored zemlje, kamena, žita...), mislim na još neke aditive i mirise!?
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: Sp1tF1re Date: 07 Septembar 2010, 08:20:04
Ja bih dodao jos 1kg za sarana braon boje,i u prahu saka msm da je Van Den Ende jagoda i saka Vanile slobodno mix ove dve arome u prahu,i isprskaj sa aromom tuti-fruti, sa njom i zamesaj ako zafali teccnosti ne dosipaj vodu vec razblazi tuti-fruti pa dodaj po potrebi,sa manjim kolicinama hrane za dohranjivanje obavezno iseckaj malo glista ali sitno da puste sokove ili crvice sa lutkama,pecaj s tim ili sa larvom komarca ,puno uspeha pa javi sta si pravio od hrane i kako si pecao "bistro"  smiley033
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: Bigash Date: 07 Septembar 2010, 09:43:53
Ja bi dodao jos 2,5 kila  :wink:

I crva, puuuuno  :takoje:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: djole_dalj Date: 07 Septembar 2010, 11:13:44
planirao sam svakako polepiti i kilu crvića pored hrane... kupio sam jedan VDE big fish i jedan VDE river ace... ne znam kako će se milo ponašati sa VDE
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: Sp1tF1re Date: 07 Septembar 2010, 18:10:42
Za ozbiljnije pecanje treba ti 3-5kg hrane ,postavljaju se druga pitanja,pecas li na dno ili povrsinskom (krupnija ili sitnija granulacija),koju ribu ciljas pecati,koja je bistrina i temperatura vode(zbog boje hrane i aromaticnosti).
  Kod izbora koju vrstu hrane ces koristiti moras obratiti paznju na neke bitne faktore i ako njih ispostujes bice i rezultata.Po meni su to:Vrsta vode na kojoj se peca,brzina toka vode,bisrina vode,temperatura vode,vrsta ribe koju lovimo......ima jos toga Djole,(ako treba trener tu sam) :bye: :cheesy:

Spojene poruke: 07 Septembar 2010, 18:12:43

X-erica zakon :tongue:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: kico Date: 07 Septembar 2010, 18:25:35
millo i VDE nemjesaj jel ces :grin:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: djole_dalj Date: 07 Septembar 2010, 18:51:10
temperatura vode je oko 17-18, dubina oko 3-4m, pecam na dnu sa krupnijom granulacijom...
kićo šta misliš sa čim meštai taj mio special breme?
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: Diego Date: 08 Septembar 2010, 00:32:41
Svakako dodaj i vodu, neće nikako valjati bez toga :takoje:

Ne izdržah! :lol:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: DYNABLASTER Date: 08 Septembar 2010, 04:10:10
zavisi od toka, ako je jaka voda, a uzmes samo te rastopive hrane moras poneti sto kila, jel dozvoljen dzak sa hlebom i aditivima?  :lol:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: Sp1tF1re Date: 08 Septembar 2010, 09:20:27
E dzak sa hlebom ali kad ja i ti budemo pecali  :rolleyes: a za takmicenja teza hrana krupnije granulacije da legne dole nje i treba vise poneti,a za povrsinu sitnija i zitkija(da formira oblak)prstom u pasulj,hocu reci prosto ko pasulj :bye:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: kico Date: 08 Septembar 2010, 19:18:16
Citat: djole_dalj poslato 07 Septembar 2010, 18:51:10
temperatura vode je oko 17-18, dubina oko 3-4m, pecam na dnu sa krupnijom granulacijom...
kićo šta misliš sa čim meštai taj mio special breme?
jel krenio krupni jez smiley033
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: djole_dalj Date: 08 Septembar 2010, 21:24:55
nije stigao krenit... voda se opet digla, fali još 2-3m do stepenica

Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: kico Date: 11 Septembar 2010, 17:22:24
sa sensasom :ok:
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: djole_dalj Date: 11 Septembar 2010, 19:25:25
a milo, recimo VIP river?
Odg: Milo Special Breme 2,5kg By: zivko_89 Date: 22 Decembar 2010, 21:34:10
evio i ja da se umesam iako je takmicenje odavno proslo...za deveriku je ta hrana odlicna...iz svog iskustva znam da na Grliskom jezeru...[imate ga u tereni za ribolov]...pecam deveriku na povrsini zbog cverglana...a hranu pripremem malo suviju da pravi oblak na povrsini kao za kedere, s tim sto uvek dodam vda aditivi van den eynde miris karamela... :thumbup:

Spojene poruke: 22 Decembar 2010, 21:35:44

nadam se da cete mi dati neki savet da usavrsim ovu hranu za povrsinsko pecanje deverike... :help: