Ribočuvarska služba

Započeo darko_bogi, 09 Decembar 2009, 19:40:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Grof1204

Bas su se nasekirali kad su culi primedbe.
Zasto nekada ne prosetaju do 49.km do Progara,ukoliko su jos uvek zaduzeni za taj reon... ako je potrebno neka puste neki broj racuna da pomognemo ljudima i uplatimo koji dinar za gorivo.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Gremlin

Citat: Mizge88 poslato 18 Januar 2020, 19:19:18
Nisam mogo da nadjem odgovarajucu temu da napisem pa evo ovde,..Danas i juce ribocuvarska sluzba iz camca kontrolisala dozvole na potezu Save kroz Bg i uzvodno. Dnevnu dozvolu nije moguce kupiti kod njih direktno, moras prvo da se najavis. Kroz pricu  kazu da su dobili primedbe i da su na losem glasu da ih niko ne vidja  :D   Zapisali su podatke nekih momaka pored koji su hteli da plate dnevnu i rekli da se jave kad kupe dozvolu.  :rolleyes:

Ja ih na Savi prošle godine nisam video ni jednom...ajd nek bude bolje u ovoj godini, i da su opravdane primedbe urodile plodom.

:wink:


dragan2006

Na Savi kod Bg-a uvek ista prica...godinama unazad...to sto su sada zaredjali i sto ces ih videti, zapisi slobodno! :takoje:
Bitno im je da zaredjaju kad izadju nove godisnje i posle ih zabole da se bakcu, ni na pozive ne reaguju narednih 10 meseci. :no:
Od februara do decembra ih neces videti toliko puta, potpisujem!
smiley033

civija

Nemoj da potpisujes :)
Znam cuvara koji je dosao na Savu. Ako nastavi da radi kako je do sada radio vidjacemo ga cesto.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk


dragan2006

Raduje me to, ukoliko je bilo ikakvih promena! :ok:

Copetić

Za Slavka koji je sad na Savi računaj da ćeš ga sretati često.

Mizge88

i ja sam se iznenadio, za 3 moja izlaska na vodu od pocetka godine na tom potezu Save 2 puta su  bili, i to isti ljudi u camcu. Setio sam se odma ove Draganove price iz predhodnog posta, jer se o ribocuvarima Srbija sume kojima je poveren ovaj deo dosta pricalo u losem kontekstu ovde na forumu :D a i ovaj lik pored rece da su tu pocetkom godine kad su dozvole, isprate to i dok je riba u mrestu i posle ih nema nigde..Naravno podrzavamo svaku promenu koja ide na bolje :)
Nije se usrao onaj koji nije stigao, nego onaj koji nije krenuo na vreme!

marina1983

Slavko drzi Dunav neznam sad po novom dal se promenilo nesto

bolenbgd

U Progaru bi samo Kim Dzong Un mogao da zavede red

raca

Na potezu Boljevci Kupinovo potpisujem tuga po pitanju ribocuvara ali da hoce moglo bi ali izgleda interes je mnogo mnogooooo jaci smiley033

Panonski vuk

Treba mnogo veca organizacija ribocuvarskih sluzbi da bi to dalo rezultat.pod uslovom da imate postene ribocuvare a takvih je jako malo danas.

SlavkoR

Dzaba nama da se udruze sve ribocuvarske sluzbe sveta da dodju ovde da rade dok se svest naseg naroda ne promeni...ovde je u gene uslo da treba nekog zaje.ati i zavrniti na poslu, u saobracaju, na pecanju, trgovini i slicno...mera uspeha je koliko je ko nekoga zaje.ao i velika vecina ulaze energiju upravo u zaobilazenje zakonskih, drustvenih i moralnih normi nego u postovanje istih. To je evidentno u svim sferama drustva pa i u ovom nasem hobiju.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk


prslook

Narod i mentalitet što se kaže "ceo život i sve na foru"


Sent from my iPhone using Tapatalk
Red or dead

no names

Ne znam je li za ovu temu ali ovo je jezivo. Jeziva objava, a još jeziviji komentari.

https://www.facebook.com/groups/1632958020324595/permalink/2631585223795198/
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

marina1983