Ribočuvarska služba

Započeo darko_bogi, 09 Decembar 2009, 19:40:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pdavor

Odakle nam toliko ribe , privredni ribolovci jedva preživljavaju,  :huh: a sportski ribolovci po komercijalama šargijaju sve zvoni  :tongue: i sad neko klepi desetine milona evra iz vode  :huh:, a ja ne mogu ni čestitog peša da ulovim(šaban ne znam). Stvarno ima nepravde, i to zadovoljstvo me košta 6000 din samo prema državi. Ako nek im je na obraz,da nema terpana i koje bele sondirao bi po ceo dan jezero ,a slabo mi ide topografija ili kako se već stručno zove. Ipak naklon do zemlje za poštene i prave ljude koji čuvaju i to malo ribe što je ostalo u rekama i jezerima. Hvala vam ljudi . :tongue: :tongue: :tongue:

djmisha77

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Dunav1


jugov

дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

Dušan Silni

Strašno! :eek: A magacin zaplene, prepun... Kada čovek ovo pogleda, zapita se kako uopšte i ima i ovo malo ribe u vodama. A ribočuvarima svaka čast, za koji novac, uslovi rada i sa kakvim budalama se radi... :tongue:
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

Grof1204

'Magacin je pun alata koje cekaju  sudske epiloge'....jao brate mili kada mi pomenu nase pravosudne organe odmah mi bude muka, pa sta tu ima da se ceka, da slucajno ne postoji sansa da im vrate nazad alate, spaljuj sve to odmah po kratkom postupku.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

jugov

nažalost postoji šansa da se nekom vrati.  :huh: :sad: 
to se zove nezavisno sudstvo.  :help:
дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

no names

Svratih jutros do kafane na jedan kraći esspreso da dodjem sebi od sinoćnjeg vina kad bistri se politika....ribočuvari posetili i kanal dtd i kod mene  :tongue:
Pojma nemam ko ja je ekipa ali čujem da su haos napravili. Pljuštale prijave za grabuljanje, masa mreža izvadjeno i što me je jako iznenadilo ostadoše lopovi i bez par vozila  :tongue: :tongue: :tongue:
Živi bili koji god da ste. Samo jako i istrajno  :clap2: :clap2: :clap2:

PS: Ne znam da li je istina ali mi je izuzetno drago da se makar priča o tome.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Stefan_feeder kid

Priča se i radi sve više i više, iskreno se nadam da će tako biti i dalje, a onda ni rezultat neće izostati.

Ispaljeno iz


jugov

jvp w sa policijom iz kule i vrbas.
priča se priča ali ovog puta istina druže.  :takoje:  sve što si čuo je sigurno tačno.
bilo i sporta.
samo da se hrabi januarski plivače hoće sami javiti  :lol:  smiley197

дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

no names

Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

NikolaNS

Ima li nekih slika Jugove?  :clap2: :thumbup:

Inace ovaj Nenad Kiselacki iz gore postavljenog videa, mislim da sam u jednoj "Ulovi trofej" epizodi video da je on pre bio neki ministar ili inspektor, sad vidim da je ribocuvar, sta se tu desilo?
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

jugov

nažalost nema slika.  :no:  znam da bi bilo  :eek: ali nemam.  :sad:
a kiselički, da bio je neki inspektor za celu srbiju, sad je u jvp w ali nije ribočuvar već im je neki šef tamo. šta se desilo i šta će se dešavati tu stvarno nebih znao.
дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

NikolaNS

Samo nastavite i sve ce biti  :ok:!
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

ravucobir

 smiley033 Pozdrav Jugov!!Cuo sam jos tu noc (raspitivao se kolega iz VV o vozilu),da je neki puniji sa hitlerskim brcicima beeeezzzz i ostade Niva sa alatom!!??A i kolega mu bezanija! :wink:  :clap2:Svaka vam CAST ! I kod mene su iznenadjeni i auto ostao,ali mi kolega "zna" nesto oko auta,pa im je "podesio" paljenje  :lol:  :wink:Kad nema vajde od suda.... :wink: Ne boji se svaka susa Boga,nego batina !!