Dozvole za rekreativni ribolov - 2021. godina

Započeo pikeman, 08 Septembar 2020, 19:26:25

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vukatrot

Ako kupim "Годишња дозвола за привредни риболов бућком 30.000,00 дин" da li to znaci da mogu da lovim buckom cele godine? Koliko ribe smem da zadrzim? Ima li negde da se informisem malo vise o tome? Hvala.

Zlox81

Da li neko zna gde se moze kupiti doazvola za park prirode Jegricka? Ranijih godina dozvolu sam kupovao u jednoj radnji u Zablju ali oni vise ne prodaju za Jegricku.Ako je moguce da je u Zablju ili Zrenjaninu?

kviskons


maki10

Ljudi, moze li mi neko pomoći gde kupujete godišnju dozvolu na teritoriji Beograda? Bio u Formaxu, lik ne zna gde treba da kupim, kaze da idem u Srbija Šume?!? :eek:

Nebo

Idi u blvr Mihajla Pupina, Novi Beograd, preko puta SIV-a, tu su Srbijašume i tamo kupiš dozvolu, kad pređeš Brankov most, druga stanica, tu siđi i idi prekoputa
Ko jamu drugom kopa ne čini proleće

vitamin

Imaš u Veselom ribolovcu, Bulevar kralja Aleksandra 493. Juče uzeo smiley033

vukatrot

Ja sam ove godine uzeo u Fanatic shopu na NBG-u.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk


slob

Mislim da i dalje važi propis da se ribolovačke doozvole kupuju od korisnika voda kojem je dodeljena oština tvog prebivališta. Prvo to treba da proveriš, od kojeg korisnika treba da kupiš jedinstvenu dozvolu, spram tvog prebivališta.
Ja boravim na opštini Rakovica a ona je dodeljena SrbijiŠume. Ako uizimaš u udruženju onda plaćaš i članarinu. Ako uzimaš direktno od korisnika, onda nema članarine.
Koliko ja znam SŠ su u Miloša Velikog ali može da se uzme, tamo gde i ja uzimam, u Njegoševoj, u njihovoj turističkoj ekspozituri. Izguglaj telefone i adrese onog korisnika kojem je dodeljena tvoja opština prebivališta.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

sona

Do ove godine sam uzimao Nacionalni park Fruska gora,ove god u RSV.Malo za promenu.Nisam je posteno ni okvasio a i ne mogu plastificiraju je ,sto je odlicno.  smiley033

pkv-pecaroš

Kod nas od ove godine nosimo dozvolu u mobitelu. Imam aplikaciju,kliknem kad sam došao na vodu,kad odlazim,koja je vrsta i količina ulova i stvar rješena. Pošto neki stariji ribiči nemaju pametni telefon a i ne snalaze se na mobu važi i ona klasična pa kome kako drago i lakše.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


Jeremija

Bravo  :tongue: Možda će i naši bizgovi jednoga dana...  smiley033
Nou frks. Nou paniks.

bolenbgd

Odlican sistem. Kad moze sve da bude digitalno, mogu i dozvole.

pkv-pecaroš

Zgodna je to stvar,ribočuvar vidi na svom koliko je ljudi na vodi,ne mora ti ni prilaziti čamac uz čamac. Drekneš mu svoje osobne podatke,broj dozvole,on kod sebe provjeri jel sve odgovara i produži dalje bez da uznemirava tebe i mjesto na kojem pecaš

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk