Kineske kopije poznatih voblera

Započeo Germina, 13 Maj 2019, 01:07:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Germina

Evo detaljnog spiska kineskih kopija voblera sa sve linkom ka prodavcu da uštedite vreme i novac  smiley033

https://webnewsite.ru/wobblers/


Vale


mihabg

Meni ove stuje, nisu u meri uopste.
Aj' ova zadnja na slici i da prodje, ali mene stvarno sramota da se neko reklamira ovako...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190606/aab5fce861847ea055a3fc50253d06ab.jpg

IššššŠ !


alehandro

Stigli mi kinezi, prvi je kopija duo slim tide minow a drugo kopija neke rapale

Deluju dobro, udice ok sve ok, videcemo sta ce biti na moru. Sad prvi put varalicarim na moru, nadam se da sam pogodio oblik i boju.

Sent from my E2003 using Tapatalk


Igor1980

Citam ovih dana se provlaci tema o Rapala Countdown Elite i bilo mi neumesno tamo da ubacujem link ka kineskoj kopiji pa ajd ovde da pitam je ovo kopija te varalice ? https://www.aliexpress.com/item/1005005277213241.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d4c38daUQacYG&mp=1
a ovo obicnog Rapala Countdown ? https://www.aliexpress.com/item/1005005221860607.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d4c38daUQacYG&mp=1

orka

Da, to su kopije. Siguran sam da im ništa ne fali i da će takođe biti lovne. Za jednog originala mogu se uzeti tri kopije . Po komentarima su odlični.
Kupovao sam ranije te kineske voblere, video a i koristio kopije nekih originala i mogu reći da nisu loši. Koliko vidim ovi vobleri sa linka su od plastike, a original countdown i elite su pravljeni od balze. Nisam video da Kinezi prave voblere od balze. Od plastike su verovatno jeftiniji i lakše ih je napraviti .

Pedro

Koristim Megabass i duo kopije ali nisam imao neke velike ulove da bi se pohvalio
Rad I'm je veoma dobar samo me brine ako naidje veća riba da li će se slomiti ili će izdržati..
Imaju jako oštre udice
Proizvodjač je bearking
Da li je neko imao iskustva kad naidje veća riba kako se ponašaju?

ibanezi

Kad naiđe veća riba,sve je na udicama, vezi između udica... a ne na varalici. Riba, ako grize na varalicu dokazuje vrednost varalice. Ako na kopiju udaraju ribe, kopija je super, može biti i bolja od originala. Ali kad kupuješ kopiju, treba da budeš svestan da prateća - najvažnija oprema nije u skladu sa lovnošću - realizacijom. Loše udice, loša veza između udica... i sl rezultiraju gubitkom ribe. Desilo mi se, ne  jednom. Primer... Bio sam svojevremeno oduševljen Robinsonovim kopijama Megabasa. Lovio sam štuke do 2kg svojevremeno k'o na traci, uspešnije nego došljaci sa originalnim Megabasovima jer jednostavno, poznajem vodu bolje od njih......Ali štuka od 4, 5+...i ne znam koliko kg jer misam imao priliku da je dugo gledam je iz Robinsonove kopije Megabasa iščupala repnu trokraku. Na u to vreme 5 x skupljem Megabasu koji potpuno isto radi i potpuno isto ima napade i koji na prvi pogled nema nikakav razlog da bude 5x skuplji, žica kjoa veže kljun, bočnu trokraku i repnu trokraku je iz jednog komada. Riba od 100kila može da skenja dekor, pa i da smrvi vobler, da ispravi trokrake, da pokida strunu, da otvori kopču, samo ne može da iščupa trokraku iz repa ili stomaka voblera jer je kod skupih originala kompletna veza urađena iz komada žice. Može i da ispravi tu žicu uz mrvljenje varalice...ali ne može da pokida žicu. Bar je tako bilo, možda se promenilo. Možda su kopiranti napredovali, a originalni počeli da fušerišu... ne znam omatorio sam. U međuvremenu i Robinson je postao brend koji ima svoje originalne, patentom zaštićene proizvode i firma od mog punog poverenja...I mnogi drugi su stasali do nivoa da su od mog podsmeha postali nešto što izgovaram sa poštovanjem...Ali nisu više ni 5x jeftiniji :huh:  Imam  nekoliko puta pomnožen najmanji trocifren broj varalica ne računajući silikon, sve ređe idem na pecanje, pa slabo prinavljam i nisam u toku..

djmisha77

Mozda nisi u toku ali si u pravu. Kako koja kopija, dosta su lovne ali ta veza udica sa telom voblera je losa. Alkica na kojoj je zakacena udica je ulivena u plastiku- telo voblera. Za te manje ribe to nije problem ali vec one od nekoliko kilograma pitanje je ko bi pre popustio.
Za bandare dusu dale.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Igor1980

Ni svi originali nemaju zicu kroz celo telo . Verovatno vobleri od balze da ali  plasticni vobleri ne .  evo na ovom originalu se prilicno jasno vidi .
 
https://www.pecheur.com/en/gb/buy-suspending-lure-duo-realis-jerkbait-100-sp-86123.html#&gid=1&pid=2

A evo i na neofarbanim kopijama se vidi isto ili slicno resenje

https://vukovisadunava.com/vobleri-stranih-proizvodaca/kineske-kopije-poznatih-voblera/?action=post;msg=523004#preview_section

Moglo bi se testirati na suvo ili bar prilikom prvog kacenja da li ce pre popustiti udica ili sam vobler .Do duse na jeftinijim kopijama ja promenim udice .

Teme sličnog naslova (10)