PRIBOR & OPREMA > Varalice

Varalica - najveće razočarenje

(1/23) > >>

rajko tehnium:
Došli ste u posed varalice posle mnogo peripetija, od koje ste očekivali da će loviti maltene kada je samo zabacite u vodu, međutim i posle dugotrajnog forsiranja pri različitim vremenskim i hidrološkim uslovima ona vas je svojim (ne)ulovima razočarala tako da ste je izbacili iz opreme koju nosite svaki put kada idete u ribolov.
Koja je to varalica?

Milan berkut:
Cotton Cordell Jointed Wally DiverОтправлено с моего iPad используя Tapatalk

ibanezi:
 Uh, meni je CC waley diver u jednodelnoj varijanti jedna od omiljenih varki!  Razočaran sam u CC Big O. Mnogi se kunu u tu varku. Imam nekoliko u razl. dekorima, i forsirao sam na ušću Drine loveći somče, ali ne samo somče, već mi se nikad nije zaletio usput ni smuđ ni bucov. Ali ne odustajem. Toliko puta je krštena kod drugih, da jednom mora prokinuti i kod mene.

Mangup:
Meni je najvece razocarenje smuki trudi 8cm iz razloga sto znam da je varka vrhunska i svidja mi se kako radi, mnogo sam je forsirao i nisam imao ni udarca, ne znam da li sam ja negde gresio, ali i dalje pokusavam da dobijem ribu na istu i nikako...

orka:
Na ovo pitanje nemam odgovor..Svaka varalica je lovna onoliko koliko znamo da je upotrebimo..Vibracija,način vođenja,dekor,velična,dužina,brzina vođenja,pa onda vrsta grabljivice koja se lovi,godišnje doba,temperatura vode,dubina,stajaća-tekuća voda,tajming..itd..Mnogo toga ima..Postoje varalice na koje sam lošije prolazio,ali baš iz pobrojanih razloga ih neću navesti da ne bi neko pomislio kako su to loše varke.. :smiley:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju