Kupovina varaličarskog štapa

Započeo pikeman, 10 Avgust 2008, 23:10:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Necastiva_Sila

Citat: sasabosko poslato 20 Mart 2020, 20:18:09
Trebalo bi da ima u PKVM sistemima, slican ne znam ni jedan posto je ovo stap punog karbonskog vrha, ako vec ides tamo imas gomilu tih Robinsona. Pa onda imas Dam Efzete razne, fini stapovi prihvatljive cene, pa odes do Formaxa, imas isto puno kormorana, daiwa i drugih za prihvatljivu cenu. Ali jednostavno moras izabrati sam, varalicarski stap moras da volis da uzmes u ruku, nije to posao vec uzivanje. Zato pojedini varalicari grcevito stezu svoje starine, jer jednostavno ih vole, iako je odavno izaslo modernije, lakse, lepse. Lepo prodjes, obidjes, pogledas, i sta ti se svidi, ovde ti moze biti skrenuta paznja na neki stap, al njime ces loviti ti :thumbup:

Reci mi molim te, imas li adresu PKVM-a? Nisam bio kod njih, a vidim na mapsu njihove stranice da imaju nekoliko lokacija po BG-u. Ne znam koja im je najveca prodavnica, jer ne budem mozda imao previse vremena za obilazenje vise njih.

Bio sam u Formaxu, zaje.ao se, rekao da sam pocetnik. Trazio bas da gledam Daiwe, ali na svako moje pitanje, oni me na njihove neke Formax stapove preusmjeravali. Trazio Daiwa ninju/crossfire ili njemu slicne 10-30 ili 10-45, ne sjecam se. Kaze prodavac, nemamo. Pet minuta poslije ja ga nadjem na stalku. Pitam sta je ovo, a on kao pa to je jefitniji stap, nije u istom cijenovnom rangu, itd itd. Al ako nadjem vremena, oticicu opet i do njih, pa sta bude.

sasabosko

To bi morao neko iz BG da ti pomogne, ja stvarno te adrese ne znam, znam da su oni distributeri Robinsona. I za tebe savet, vidi ako negde mozes da pogledas ovaj Filfishing u BG.
Znoj nilskog konja je roze boje


Necastiva_Sila

Bio na njihovom sajtu, otvorio njihov maps maloprodaje, osam ili dvet lokacija markirano u BGu. Otkud ja znam da li je to adresa veleprodaje ili sta vec. Zato pitam.

Hvala.


Citat: sasabosko poslato 20 Mart 2020, 22:22:44
To bi morao neko iz BG da ti pomogne, ja stvarno te adrese ne znam, znam da su oni distributeri Robinsona. I za tebe savet, vidi ako negde mozes da pogledas ovaj Filfishing u BG.

Hocu, hvala.


ibanezi

 Miki.....Ima, ko kaže da nema. Ron Thompson refined spin, Okuma G force spin zavisno od dužine i Tb od 1200 do 1800 rsd. Sve što je navedeno ispunjavaju. Varaličarski su, jeftini da jeftiniji ne mogu biti, imaju keramićke provodnike i nisu nou nejm Kinezi. I može se upecati riba još kako tamo gde je ima i to na jeftine leptire i kašike i kineske kopije voblera. I na silikon, što da ne. Pre 35 godina sam maštao da imam takve, ali nisam imao novaca, tada su takvi bili skupi ko đavo. Pa eto, srećno!



Miki_

Filfishing Arow na kp 2000din samo,pise240gr to mora da je kopija neka,.
To sam pecao kao klinac bilo pre nekih 12 godina kad sam krenuo nije ni bilo telefona (bar kod mene) Ali imam glavu od stuke  koju sam dao da prepariraju. Upecana na jezeru stap Germina (ne posedujem je vise) I masinica 600din 3 lagera ima kineska neka (u mom posedu jos i koristim je)

sasabosko

Ma nije kopija, nego greska, nema taj stap toliko, ima jedan momak koga poznajem, bas lagan stap, za te pare bolje ne moze, i on ga je platio 20e ja mislim nov :thumbup:
Znoj nilskog konja je roze boje

Miki_

Izgleda stvarno lepo jos i ako je kvalitetan stvarno dzabe.
Ako se zapalim posle cu dati i 50e ako treba,za sad ne :smiley:
Hvala svima na savetima!

Grof1204

Od 50e do 100e je jako 'tanka linija' koja razdvaja, da znas kolega.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

ibanezi

 Meni Miki sve više liči na nekog fideraša ili plovkaroša kome ne pada na pamet da kupi varaličarski štap ili na varaličara koji ima u kući Lesat ili Moretan ili neki  kastom CD ili CTS. 

vradojicic

Miki, ti ako das 50e za stap, ja ti poklonim Twina.
Razglabate 3 strane o sranjima.
Kupi ga vise, rastani se od 20e.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Miki_

Uglavnom volim da plovak da pecam belu ribu,volim i varalicarenje ali nisam se zapalio toliko.
Ne razumem sta je za tebe sranje,jednostavno nemam a i kad budem imao necu dati vise od 50e za stap i gotovo. To ne znaci da sam skrt ili nezainteresovan za ribolov jednostavno smatram da se moze pecati i uzivati sa mnogo manje novca. A to sam vec i dokazao. Ali ako se i dalje nastavi za ribljim fondom kao do sada nece nam pomoci i stapovi od 1000e i varalice od 200e.

ivkeks

Jel neko maltretirao epixor 30/70

Vladimir Lim

Da li je neko probao seika gravity ili legacy,
lakse varijenta do 20 gr.

ibanezi

Probao sam Legacu ali 60 gramac. Malo mekši štap, ne uklapa se u moju predstavu džig štapa, više onako za metalnu galanteriju. Ako je 20gramac isti koncept, a pretpostavljam da jeste, trebao bi biti za klena i pastrmku na voblere, leptirčiće i kašikice dobar.

Teme sličnog naslova (10)